Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
rodina a dítě

Bezstarostné roky? - 20%
Publikace Bezstarostné roky? provází rodiče a učitele mateřských škol náročným obdobím vývoje dítěte v předškolním věku. Věnuje se jednotlivým schopnostem a dovednostem s cílem dovézt rodiče k pochopení chování dítěte. Specifikuje znaky školní zralosti a upozorňuje na zásadní vliv prostředí, ve kterém dítě vyrůstá.
rodina a dítě
Ukázky

Bezstarostné roky?

229 Kč
183 Kč
Děti a emoce - 20%
(1x)
Tato kniha je určena rodičům a pedagogům, kteří vychovávají děti a ovlivňují tak jejich emocionální život. Na pozadí krátkých, emočně zabarvených příběhů dvou rodičů a jejich čtyř dětí jsou představeny nejdůležitější emoce, se kterými se my i naše děti setkáváme.
rodina a dítě
Ukázky

Děti a emoce

249 Kč
199 Kč
Fotbal – herní trénink a pohybová příprava - 20%
Kniha Fotbal – herní trénink a pohybová příprava nabízí kromě krátkého teoretického základu velmi rozsáhlý zásobník různých typů cvičení a her, které se dají využít pro přípravu fotbalistů v tréninkovém procesu ve fotbalových klubech, ale také ve školní tělesné výchově.
rodina a dítě
Ukázky

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava

229 Kč
183 Kč
Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

rodina a dítě
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Dítě na vlastní pohon - 20%
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
rodina a dítě
Ukázky

Dítě na vlastní pohon

279 Kč
223 Kč
Dítě, které se v životě neztratí - 20%

Co můžeme dělat, abychom měli spokojené vztahy se svými dětmi Vydejte se na objevnou cestu za nalezením vlastního fungujícího přístupu ke svým dětem. S respektem k tomu, jaký jste rodič a jaké je vaše dítě. Podíváme se pod povrch toho, co se v nás rodičích často děje.

rodina a dítě
Ukázky

Dítě, které se v životě neztratí

209 Kč
167 Kč
Hravý průvodce Prahou - 20%
Dostat děti ven dá někdy pěknou práci. Když ale máte chytrého pomocníka, který běžnou procházku promění v objevitelskou výpravu, máte vyhráno!
rodina a dítě
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

249 Kč
199 Kč
Sourozenci - o spravedlivé výchově - 20%

Pomozte svým dětem vzájemně spolupracovat a pomáhat si! V této knize naleznete odpovědi na otázky, které si asi jako každý rodič dvou a více dětí zaručeně kladete, a navíc se dozvíte i mnoho dalšího.

rodina a dítě
Ukázky

Sourozenci - o spravedlivé výchově

149 Kč
119 Kč
Tvořivé nápady a hry pro malé děti - 20%
Nové a kreativní nápady pro zabavení a rozvoj dětí v předškolním a mladším školním věku. Návody na tvoření z levných a snadno dostupných materiálů a s jednoduchými postupy.
rodina a dítě
Ukázky

Tvořivé nápady a hry pro malé děti

169 Kč
135 Kč
Muzikoterapie a edukace - 20%
Celou knihu provázejí dvě klíčová slova: muzikoterapie a edukace. Jde o první publikaci na českém trhu zaměřenou na problematiku výchovy a vzdělávání s pomocí hudby a psychosomatické muzikoterapie.
rodina a dítě
Ukázky

Muzikoterapie a edukace

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>