Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
psychologie

Buďte výjimeční - 20%
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.
psychologie
Ukázky

Buďte výjimeční

365 Kč
292 Kč
Deprese není depka - 20%
(1x)
Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film. Tyto rady možná zaberou na špatnou náladu, depresi ale nevyléčí. Skutečná depresivní porucha je totiž mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí.
psychologie
Ukázky

Deprese není depka

269 Kč
215 Kč
Zrádná paměť - 20%
Zásadní kniha, která umožní porozumění vlastní paměti. Lidská paměť trpí nespornými slabostmi. Čím to, že si něco zapamatujeme a něco ne? Proč si člověk vzpomíná na svou první pusu a na desátou už ne?
psychologie
Ukázky

Zrádná paměť

249 Kč
199 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
psychologie
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Rozhodni se být zdráv - 20%
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
psychologie
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
223 Kč
Kapitoly z forenzní psychologie - 20%
Forenzní psychologie je aplikovanou psychologickou disciplínou, která se uplatňuje tam, kde se jedinec stává subjektem občanských a trestně právních vztahů. Studuje chování a prožívání člověka v situacích regulovaných právem.
psychologie
Ukázky

Kapitoly z forenzní psychologie

340 Kč
272 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
psychologie
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
psychologie
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Emoce pod kontrolou - 20%
Zkušená autorka-psycholožka vám prozradí, odkud emoce přicházejí a jak je můžete zvládat, vyjadřovat a regulovat přiměřeným způsobem.
psychologie
Ukázky

Emoce pod kontrolou

254 Kč
203 Kč
EQ Emoční inteligence v každodenním životě - 20%

Chcete porozumět svým emocím? Nechcete se nechat smýkat svými pocity?

Tato kniha vám pomůže uvědomit si a rozvinout svou emoční inteligenci!

psychologie
Ukázky

EQ Emoční inteligence v každodenním životě

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 125 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>