Nejprodávanější Kniha - červen 2022
zdraví a výchova dětí

Mé první omalovánky - Narozeniny - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými omalovánkami vytvořenými úměrně k věku dítěte seznámí vaše ratolesti narozeninovými aktivitami.
zdraví a výchova dětí

Mé první omalovánky - Narozeniny

62 Kč
55 Kč
Pejskové - 11%
Veselé příběhy pro pobavení nejen dětí, ale i jejich rodičů a především všech, kteří mají rádi pejsky a nezapomněli jaké to bylo být dětmi. Pohádky pro ty, kteří touží být někým jiným, aby odtušili, že být sám sebou je už dostatečný dar.
zdraví a výchova dětí

Pejskové

531 Kč
472 Kč
Raketa – Hravá kniha pro děti 2 - 11%
Pokračování oblíbené pracovní knihy od tvůrců časopisu Raketa. Výběr těch nejzajímavějších a nejzábavnějších aktivních úkolů, kvízů a her z čísel 16 až 30.
zdraví a výchova dětí

Raketa – Hravá kniha pro děti 2

266 Kč
236 Kč
Fantastické psaní - 11%
Pojďme se společně rozepsat na žánrech, které mladé čtenáře baví. Ať už je to fantasy plné draků, magických předmětů a vrtošivých bohů nebo sci-fi, ve kterých se létá vesmírnými loděmi či ve vznášedlech, cestuje časem a vyjednává s roboty.
zdraví a výchova dětí

Fantastické psaní

170 Kč
151 Kč
Hraju si, učím se 4+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od čtyř let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
zdraví a výchova dětí

Hraju si, učím se 4+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
zdraví a výchova dětí

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Manuál hravého rodiče - 11%
Chtěli byste, aby vaše dítě zvládalo běžné činnosti bez odmlouvání a vztekání? Unavuje vás, že své dítě neustále usměrňujete a ono stejně neposlouchá? Co to zkusit jinak: s menší námahou a lepším výsledkem!
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Manuál hravého rodiče

359 Kč
319 Kč
Nápadníček - 11%
Kniha aktivit pro MŠ se zaměřuje na široký repertoár různých druhů činností: témata pro ranní kruh, výtvarné práce, hry s písmenky a textem, manipulační stolní hry, hudební aktivity, pokusy a objevy, konstrukční hry, sebeobslužné dovednosti...
zdraví a výchova dětí

Nápadníček

242 Kč
215 Kč
Odolné dítě - 11%
Dnešní výchova je v mnohém jiná, než tomu bylo dřív. O děti pečujeme, jako by šlo o vzácné cizokrajné květiny, kolem kterých je třeba postavit skleník a neustále je chránit, hlídat a se vším jim pomáhat.
zdraví a výchova dětí

Odolné dítě

284 Kč
252 Kč
Pepo! Ty popleto! - 11%
Volné pokračování úspěšného leporela Edo! Ty neposedo! rozvíjí příběhy Edova kamaráda, opičáka Pepy. Tentokrát je v zemi zvířátek zima a všichni se chystají na Vánoce a také oslavu nového roku.
zdraví a výchova dětí

Pepo! Ty popleto!

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 230 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 23 > >>