Nejprodávanější knihy - červen 2022
ekonomie

Ekonomické a finanční řízení pro neekonomy - 11%
Chcete zvládnout základy ekonomického a finančního řízení firem?
ekonomie

Ekonomické a finanční řízení pro neekonomy

332 Kč
295 Kč
Na volné noze - 11%
(49x)
Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své knize poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.
ekonomie

Na volné noze

629 Kč
559 Kč
Zatřiďování majetku a služeb - 11%
Tápete někdy, kam zatřídit konkrétní typ majetku pro daňové i účetní odpisování? Někdy se velmi špatně jednotlivé majetky rozlišují. Vychází však pomůcka právě pro vás. Všechny potřebné informace naleznete v jedné tabulce.
ekonomie

Zatřiďování majetku a služeb

242 Kč
215 Kč
Projektový management v praxi - 11%
(1x)
Řízení projektu má svá pravidla a nástroje a tato kniha vás s nimi seznámí. Získáte s ní srozumitelný návod, jak definovat, naplánovat, zrealizovat a ukončit méně komplexní projekty.
ekonomie

Projektový management v praxi

287 Kč
255 Kč
Trhy práce v České republice po roce 1989 - 11%
Kniha přináší pohled na trh práce v České republice, jeho problem a navrhovaná řešení v průřezu posledních dvou dekád. Publikace vznikla jako soubor kolektivních studií Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích.
ekonomie

Trhy práce v České republice po roce 1989

260 Kč
231 Kč
Úspěšná nezisková organizace
Co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organizace? Již třetí vydání praktické příručky!
ekonomie

Úspěšná nezisková organizace

89 Kč
V pasti eura - 11%
Euro je jako časovaná bomba, která stále tiká. Mnohé země eurozóny, tvořené skupinou kulturně a hospodářsky velmi rozdílných států, jsou kvůli jeho přijetí dlouhodobě nekonkurenceschopné a trpí masovou nezaměstnaností.
ekonomie

V pasti eura

178 Kč
158 Kč
Finanční průvodce nefinančního manažera
Publikace srozumitelně, čtivě a na názorných příkladech seznamuje techniky a další odborníky bez ekonomického vzdělání se základy finančního řízení podniků a projektů.
ekonomie

Finanční průvodce nefinančního manažera

134 Kč
Investiční strategie pro třetí tisíciletí
Osvědčený plně zaktualizovaný investiční bestseller známého autora je určen laikům i profesionálům a poskytuje velmi čtivou formou základní praktické informace o investičním managementu.
ekonomie

Investiční strategie pro třetí tisíciletí

179 Kč
Platební karty - 6%
Různé formy platidel provázejí lidstvo asi 8 000 let. Mají řadu funkcí a jednou z nich je role platidla, která se za poslední 3 000 let významně rozvinula.
ekonomie

Platební karty

663 Kč
624 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>