Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2022
regionální literatura

Strašidelné Brno - 11%
Husí kůže zaručena! Patnáct strašidelných příběhů pro děti i rodiče. Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy!
regionální literatura

Strašidelné Brno

269 Kč
239 Kč
Šumavští převaděči - 11%
(1x)
Skutečné příběhy několika šumavských převaděčů. V knize sice vystupují též věhlasní a slavní převaděči jako Josef Hasil či Kilian Nowotny, hlavními postavami knihy jsou však jiné osoby – příslušníci převaděčské skupiny, která se utvořila krátce po ú
regionální literatura

Šumavští převaděči

359 Kč
319 Kč
Žďár nad Sázavou včera a dnes II. - 11%
Celobarevná publikace ukazuje proměny, jakými město Žďár nad Sázavou prošlo během několika desítek let. Kniha nenabízí pouze pohled do historie díky dobovým fotografiím města, ale ukazuje i srovnání se současnými fotografiemi Milana Šustra.
regionální literatura

Žďár nad Sázavou včera a dnes II.

269 Kč
239 Kč
Pardubice na starých pohlednicích - 11%
Publikace nabízí prostřednictvím cca 800 historických pohlednic procházku po Pardubicích, dokumentující vývoj jednotlivých lokalit ve městě od sedmdesátých let 19. století až do roku 1970.
regionální literatura

Pardubice na starých pohlednicích

446 Kč
396 Kč
Zmizelá Šumava 3 - 11%
V Česku nenajdete místo, jako je Šumava – unikátní scenérie se zde prolínají s bohatou a pohnutou historií. Po stopách zapomenuté šumavské historie. Třetí a závěrečný díl dokumentární série.
regionální literatura

Zmizelá Šumava 3

449 Kč
399 Kč
Jeskyně a doly Jizerských hor - 11%
Kniha představuje souhrnný pohled na problematiku podzemních objektů v Jizerských horách.
regionální literatura

Jeskyně a doly Jizerských hor

405 Kč
360 Kč
Utajené hrady a zámky I. - 11%
Autoři vás už podruhé společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
regionální literatura
Ukázky

Utajené hrady a zámky I.

269 Kč
239 Kč
Dějiny města Plzně 3 - 11%
(1x)
Závěrečný svazek projektu Dějiny města Plzně, mapující historii města ve dvacátém století, je opět kolektivní monografií, na níž se podílelo 37 autorů především z plzeňských paměťových institucí.
regionální literatura

Dějiny města Plzně 3

719 Kč
639 Kč
Městský obvod Plzeň 1
Kniha o minulosti i současnosti městského obvodu Plzeň 1 (Roudná, Lochotín, Bolevec, Košutka, Vinice, Bílá Hora). Unikátní srovnání historických i současných fotografií dokumentuje proměny, které naše okolí provází.
regionální literatura

Městský obvod Plzeň 1

179 Kč
Moravské Švýcarsko na starých pohlednicích - 11%
Oblast okolí Blanska je neodmyslitelně spojená s Moravským krasem. Původně ji lidé pro svou poetičnost nazývali Moravským Švýcarskem a zejména na přelomu 19. a 20. století se stala oblíbeným místem návštěvníků nejen z Brna, ...
regionální literatura
Ukázky

Moravské Švýcarsko na starých pohlednicích

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>