Nejprodávanější tituly - červen 2022
detektivky

V lesích
(10x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství. Brožované vydání.
detektivky

V lesích

381 Kč
Vražda v ambitu - 30%
(4x)
Tři detektivní příběhy, odehrávající se v polovině 13. století, se vracejí do doby mládí Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Vražda v ambitu

199 Kč
139 Kč
Zakázané doteky
Čtvrtý případ zemana Jožíka Bukovského je volným pokračováním autorových předchozích historických románů s detektivnimi zápletkami.
detektivky

Zakázané doteky

254 Kč
Strážce boleslavského mystéria - 30%
(2x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
detektivky
Ukázky

Strážce boleslavského mystéria

199 Kč
139 Kč
Olomoucký bestiář - 30%
(1x)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Olomoucký bestiář

199 Kč
139 Kč
Křížová palba
Děj sci-fi románu se odehrává v rušných docích soustavy Hydraphur, které jsou domovským přístavem mocných imperiálních válečných flotil. Nově jmenovaná důstojnice vyšetřuje sérii pokusů o vraždu a ocitne se uprostřed spletité sítě intrik ...
detektivky

Křížová palba

197 Kč
Tisíc a jeden přízrak
Sbírka hrůzostrašných povídek, jejichž společným jmenovatelem je tajemno a romantický střet protikladných sil dobra a zla, často nadpřirozené povahy.
detektivky

Tisíc a jeden přízrak

232 Kč
Želva čeká v Babylónu
Napínavě psaný příběh inženýra Marka a škuneru Poseidon vtáhne čtenáře do děje. Každý skaut i skautka se mohou pustit do šifer starého Šífaře a odhalovat tak záhadu želvy,
detektivky
Ukázky

Želva čeká v Babylónu

15 Kč
Zobrazuji 531 - 540 z 538 položek
<< < 1 .. 52 53 54