Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
osobní rozvoj

Zrada, důvěra a odpuštění - 20%
Byli jste zrazeni? Naučte se znovu důvěřovat. V tomto novém, třetím vydání své oceňované knihy Dr. Beth Hedva kombinuje osvědčené psychologické postupy se starobylou moudrostí a předkládá čtenářům techniky, s jejichž pomocí je možné dosáhnout obnovy.
osobní rozvoj
Ukázky

Zrada, důvěra a odpuštění

310 Kč
248 Kč
Jak si dělat chytré poznámky - 20%
(1x)
Ze všech stran se na nás valí informace a všichni se v nich snažíme najít smysl. Zajímavé knihy, články, videa, podcasty, workshopy... a vy zrychlujete a kloužete po povrchu. Ukládáte si podněty „na později“, ale nikdy se k nim už nevrátíte.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak si dělat chytré poznámky

229 Kč
183 Kč
Nepromarni svůj život - 20%
Skutečnost, že lidé marní svůj život, často souvisí s tím, že nevědí, pro co by měli žít a vůči čemu má smysl mít závazek.
osobní rozvoj
Ukázky

Nepromarni svůj život

169 Kč
135 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
osobní rozvoj
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Připravte děti na život - 20%

Jak si děti můžou tvořit svůj život Tato kniha vás originálním způsobem seznámí s tím, jak v dětech rozvíjet tzv. soft skills, tedy základní dovednosti, které jsou potřebné pro spokojený život.

osobní rozvoj
Ukázky

Připravte děti na život

209 Kč
167 Kč
Rozhodni se být zdráv - 20%
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
osobní rozvoj
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
223 Kč
Zbavte se nepořádku s feng-šuej - už napořád - 20%
(1x)
Kniha Zbavte se nepořádku s feng-šuej - Už napořád britské autorky Karen Kingstonové nabízí odpověď na současný chaos - vrací do života řád a strukturu, lehkost i radost. Začněte úklidem - a jako zázrakem budete mít v mnoha věcech najednou jasno.
osobní rozvoj
Ukázky

Zbavte se nepořádku s feng-šuej - už napořád

219 Kč
175 Kč
Empatická a asertivní komunikace - 20%
(1x)
Naučte se dobře zvládat obtížné situace a zjistěte, jak posílit empatii a dokázat být asertivní.
osobní rozvoj
Ukázky

Empatická a asertivní komunikace

237 Kč
190 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
osobní rozvoj
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
osobní rozvoj
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 170 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>