Historicky první tištěná kuchařka, kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů, které jsme sami vymysleli, uvařili a také nafotili.
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
Kniha s neocenitelnými radami a 130 původními recepty z autorčiny kuchyně není jen výsledkem jejího kuchařského umění, publicistické invence a osobitého vtipu.
Tato kniha je bohatým zdrojem léty prověřených receptur od Ursel Bühringové a mnoha dalších učitelů z proslulé Freiburské školy léčivých bylin. Najdete v ní bylinkovou pomoc proti nejčastějším zdravotním potížím, které se týkají každého z nás.
Rádi byste do svého jídelníčku zařadili více živé stravy (raw food), nebo na ni přešli úplně, ale její příprava se vám zdá časové náročná a suroviny drahé? Chcete se dozvědět, jak změnit stravovací návyky, abyste byli zdravější a šťastnější?
Praktický návod Miloše Tomana totiž neřeší následky, ale příčiny. Neučí vás bojovat proti kilům navíc, ale ukazuje, jak změnit důvod, proč přibíráte na váze.