Nejprodávanější tituly - červen 2022
Česká republika

Šumava ještě tajemnější - 11%
Neváhejme a navštivme záhadná místa opředená pověstmi a tajemnými energiemi, vydejme se po stopách strašidel a duchů, přenesme se do časů starých Keltů a nahlédněme pod pokličku magických rituálů nacistů, kteří v tomto kraji zanechali svůj cejch.
Česká republika

Šumava ještě tajemnější

224 Kč
199 Kč
Lužnice : vodácko-tábornická mapa - 11%
Dekorativní vodácko-tábornická mapa Lužnice a okolí v oblasti od Suchdolu nad Lužnicí po Týn nad Vltavou v měřítku 1:100 000 od kreslíře Marko Čermáka.
Česká republika

Lužnice : vodácko-tábornická mapa

35 Kč
31 Kč
Střední Berounka : vodácko-tábornická mapa - 11%
Dekorativní vodácko-tábornická mapa střední Berounky a okolí v oblasti od Skryjí přes Křivoklát, Zbečno až k Berounu v měřítku 1:45 000 od kreslíře Marko Čermáka.
Česká republika

Střední Berounka : vodácko-tábornická mapa

35 Kč
31 Kč
Šumava - Železnorudsko 24
Túry v západní části Šumavy, turisticky atraktivní cíle - Černé a Čertovo jezero, Pancíř (i lanovkou), letovisko Železná Ruda, Prášily s botanickou zahradou, hrad Velhartice, výlety za hranice do Bavorského lesa.
Česká republika

Šumava - Železnorudsko 24

80 Kč
Pražský poutník aneb Prahou ze všech stran - 11%
(3x)
V bohatém výběru turistických průvodců Prahou je stále ještě dosti vzácná publikace, která by důvěrně oslovila nejen návštěvníka našeho hlavního města, ale i rodilého Pražana.
Česká republika

Pražský poutník aneb Prahou ze všech stran

252 Kč
224 Kč
Pražské synagogy - 11%
Kniha Pražské synagogy si všímá historie i nové podoby sedmi nejvýznamnějších pražských synagog. Přináší podrobný umělecko-historický popis těchto unikátních památkových objektů židovské Prahy doplněný bohatou fotografickou dokumentací.
Česká republika

Pražské synagogy

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 46 položek
<< < 1 .. 3 4 5