Nejprodávanější tituly - červen 2022
světová

Řekni ne vévodovi - 11%
Romantizující příběh s prvky ženské emancipace a sebeuvědomování, při němž anglické aristokratky postupně pro sebe získávaly stále více místa ve společnosti.
světová

Řekni ne vévodovi

260 Kč
231 Kč
Spasitel - 11%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
světová

Spasitel

134 Kč
119 Kč
Šifra mistra Leonarda. Verze pro mládež - 11%
Autor legendární bestseller přepracoval pro mladší čtenáře a teenagerům zprostředkoval svět díla tím, že zkrátil rozsah díla a vysvětlil historický kontext. Příběh tím získal na akčnosti a zrychlil se spád děje.
světová
Ukázky

Šifra mistra Leonarda. Verze pro mládež

222 Kč
198 Kč
Příběh plný tajemství - 20%
Lucy Kingová: Příběh plný tajemství Slíbil jsem ti, že se o tebe postarám, a hodlám to dodržet. Když to Finn Georgii řekl, bylo to pro ni krásnější než to nejromantičtější vyznání. Tak moc potřebovala najít v životě pevný bod!
světová
Ukázky

Příběh plný tajemství

69 Kč
55 Kč
Stín ve dveřích - 1%
(1x)
Čtyři záhady. Čtyři příběhy. Jeden společný klíč.
světová

Stín ve dveřích

404 Kč
399 Kč
Zima přichází - 11%

Proč je nutné zastavit Vladimíra Putina a nepřátele svobodného světa. Přesná analýza putinovského režimu od geniálního šachisty a předního představitele ruské opozice Garryho Kasparova.

světová

Zima přichází

358 Kč
318 Kč
Slídil - 11%
(5x)

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá jako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho rekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích.

světová
Ukázky

Slídil

358 Kč
318 Kč
Tajemství lorda Lynforda - 20%
(1x)
Tajemství lorda Lynforda Dědicové titulu by se neměli ženit s bohatými vdovami, obzvlášť s těmi, které jsou zároveň matkami devítiletých dcer.
světová
Ukázky

Tajemství lorda Lynforda

109 Kč
87 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
světová
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Bez tebe jsem ztracen - 20%
(2x)
„Měla bys být mou ženou, Livio.“ Ale Livia řekla králi Matteovi, muži, kterého milovala, „ne“. Právě proto, že ho milovala! Už totiž nebyla tím ubohým nalezencem, kterému Matteo poskytl přístřeší.
světová
Ukázky

Bez tebe jsem ztracen

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>