Nejprodávanější tituly - červen 2022
učebnice - vzdělání

Angličtina – 5 minut denně - 11%
Procvičujte si angličtinu 5 minut denně.
učebnice - vzdělání

Angličtina – 5 minut denně

179 Kč
159 Kč
Báječná léta pod psa - 11%
Další svazek edice Adaptovaná česká próza přináší patrně nejznámější beletristickou knihu vydanou po r. 1989. Představuje čtenářům oceňovaný román současného českého spisovatele Michala Viewegha. Je určen studujícím na úrovni B1.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Báječná léta pod psa

269 Kč
239 Kč
Dějiny zemí Koruny české II. - 11%
Nejúspěšnější učebnice dějin českých zemí se dočkala nového, revidovaného a doplněného vydání. Přehledná příručka poskytuje základní orientaci a shrnuje vše podstatné o našich dějinách na úrovni středoškolských znalostí.
učebnice - vzdělání

Dějiny zemí Koruny české II.

359 Kč
319 Kč
Fantastické psaní - 11%
Pojďme se společně rozepsat na žánrech, které mladé čtenáře baví. Ať už je to fantasy plné draků, magických předmětů a vrtošivých bohů nebo sci-fi, ve kterých se létá vesmírnými loděmi či ve vznášedlech, cestuje časem a vyjednává s roboty.
učebnice - vzdělání

Fantastické psaní

170 Kč
151 Kč
Hraju si, učím se 3+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od tří let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
učebnice - vzdělání

Hraju si, učím se 3+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 4+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od čtyř let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
učebnice - vzdělání

Hraju si, učím se 4+

89 Kč
79 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
učebnice - vzdělání

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Klinická propedeutika v urgentní medicíně - 11%
Pregraduální i postgraduální učebnice je určena studentům ošetřovatelství, urgentní zdravotní péče (zdravotničtí záchranáři, sestry na oddělení emergency.
učebnice - vzdělání

Klinická propedeutika v urgentní medicíně

449 Kč
399 Kč
Korejština - 11%
Učebnicový komplet je vhodný jak pro výuku pod vedením učitele, tak pro samostudium. Jeho součástí je brožura obsahující překlady úvodních dialogů ze všech lekcí, řešení cvičení a korejsko-český slovníček. Jazyková úroveň A1/A2 - A2/B1/B2.
učebnice - vzdělání

Korejština

629 Kč
559 Kč
KuliFerdíček - První kreslení pro nejmenší děti - 11%
Aktivity a činnosti v pracovním sešitě KULIFERDÍČEK – PRACOVNÍ SEŠIT PRO DĚTI OD 2 DO 4 LET - rozvíjejí kreslířské dovednosti u nejmenších dětí, ale přispívají i k celkovému rozvoji dítěte a společné komunikaci s dospělými.
učebnice - vzdělání

KuliFerdíček - První kreslení pro nejmenší děti

188 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 394 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 40 > >>