Nejprodávanější Kniha - červen 2022
esoterika a astrologie

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás - 11%
Kniha nabízí zcela jiný pohled na vývoj člověka a naší civilizace na Zemi, a tak naleptává vědecká východiska mnoha oborů. Autoři prokazují existenci desítek pyramidálních i dalších monumentálních staveb na území ČR i jejich stavitelů.
esoterika a astrologie

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

410 Kč
364 Kč
Marcelka z hor 2 - 11%
Druhé pokračování knihy Marcelka z hor vzniklo s cílem přinést odpovědi na další otázky související s mysteriem života a také se zde objevují témata zcela nová, týkající se například smrti či výkladu jinotajů z Bible.
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 2

288 Kč
256 Kč
Učení Fráni Drtikola - Všemocná hadí síla - 11%
(6x)
Pokud víme, že právě průchod hadí síly skrze čakramy a její vystoupení na temeno předchází osvícení při každé duchovní cestě, bylo by pošetilé nejít zrovna touto cestou vědomě, říká Jan Lípa, následník Evžena Štekla, žáka Františka Drtikola.
esoterika a astrologie

Učení Fráni Drtikola - Všemocná hadí síla

414 Kč
368 Kč
Venuše, láska v našem horoskopu - 11%
Tato kniha je o lásce, ale nejen o lásce. Venuše je planeta, která ovlivňuje naše životy v tom, co se nám líbí a má vliv nejen na oblast partnerských vztahů, ale také na naší práci a na to, jak na tom budeme finančně.
esoterika a astrologie

Venuše, láska v našem horoskopu

297 Kč
264 Kč
Čtyři dohody – ilustrované vydání - 11%
(12x)
Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení.
esoterika a astrologie
Ukázky

Čtyři dohody – ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Jak rozvinout své duchovní schopnosti - 11%
Máte v sobě tajnou moc, která jen čeká, až si ji osedláte - je to váš přirozený smysl duchovna. Probuďte v sobě a rozvíjejte duchovní schopnosti a stvořte si život, o kterém jste vždy snili.
esoterika a astrologie

Jak rozvinout své duchovní schopnosti

295 Kč
262 Kč
Kým jsme byli, jsme a budeme - 11%
Před lety si Pavel Krejčí přečetl informaci o indických knihovnách palmových listů, v nichž jsou ochraňovány před tisíci roky pořízené záznamy budoucích životních příběhů dnešních lidí, a byl tímto tématem uchvácen.
esoterika a astrologie

Kým jsme byli, jsme a budeme

275 Kč
244 Kč
Pod ochranou andělů - 11%
(1x)
Musela jsem zakusit bolestivý Pád, mrazivé peklo a boj o život, abych pod vedením mimořádné osoby konečně spatřila ryzí světlo, které mě probudilo z temnot a nastolilo pravý způsob bytí, ve kterém prožívám zázraky.
esoterika a astrologie

Pod ochranou andělů

170 Kč
151 Kč
Věštění v antickém Řecku IV. - 11%
(1x)
Čtvrtý a závěrečný díl Věštění v antickém Řecku přináší ve třech částech výklad čtyř větších skupin induktivních věštebných technik, které jsou doloženy z antiky nebo středověku.
esoterika a astrologie

Věštění v antickém Řecku IV.

500 Kč
444 Kč
Afirmace - 11%
V říjnu 2010 jsem založil na facebooku stránku Afirmace, kam jsem začal překládat obrázkové karty od Louise L. Hay. Jenže karty brzy došly, a tak jsem začal psát své vlastní texty, každý den jeden.
esoterika a astrologie

Afirmace

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 100 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>