Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
učebnice

Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
učebnice
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
Zubní lékařství - 20%
Rozsáhlá publikace neobsahuje pouze údaje o „propedeutice“ v užším slova smyslu, ale nezbytné informace a návody o stomatologickém vyšetřování, ošetřování a léčebných postupech a o přístupu k nemocnému.
učebnice
Ukázky

Zubní lékařství

849 Kč
679 Kč
111 her pro atraktivní výuku angličtiny

Knížka je jedinou tohoto typu na našem trhu. Hry jsou v knize rozděleny do šesti oblastí podle cíle na aktivizující hry, seznamovací hry, konverzační hry, konverzační a gramatické hry, gramatické hry a hry pro rozvoj psaní.

učebnice
Ukázky

111 her pro atraktivní výuku angličtiny

170 Kč
Pokročilá teorie her ve světě kolem nás - 20%
Publikace je určena zejména studentům vysokých škol, kteří prošli základním kurzem teorie her a chtějí se o této disciplíně dozvědět více. Kniha klade na čtenáře nároky zběžné znalosti základů teorie her, logiky, teorie pravděpodobnosti a analýzy.
učebnice
Ukázky

Pokročilá teorie her ve světě kolem nás

297 Kč
238 Kč
Pravidla českého pravopisu - 20%
Námi předkládaná Pravidla českého pravopisu vychází vstříc každodennímu užívání. Tvoří přehledný a srozumitelný výklad pravopisných pravidel a tvarosloví s kompletním zapracováním Dodatku zveřejněného v roce 1994 MŠMT ČR.
učebnice
Ukázky

Pravidla českého pravopisu

99 Kč
79 Kč
Didaktika pro vysokoškolské učitele - 20%
Publikace je určena především mladým učitelům, kteří začínají svůj obor vyučovat na vysoké škole a nemají pedagogické vzdělání.
učebnice
Ukázky

Didaktika pro vysokoškolské učitele

212 Kč
170 Kč
Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
učebnice
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

učebnice
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Péče o staré občany - 20%
Publikace se zaměřuje na ošetřování seniorů v domácím prostředí a také v pobytovém zařízení.
učebnice
Ukázky

Péče o staré občany

200 Kč
160 Kč
Venózní okluze sítnice - 20%
Publikace komplexně zpracovává problematiku venózních okluzí sítnice - druhého nejčastějšího vaskulárního onemocnění sítnice. V knize jsou podrobně popsány techniky laserové fotokoagulace a přesný popis metodiky léčby těchto nemocných.
učebnice
Ukázky

Venózní okluze sítnice

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 69 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>