Nejprodávanější hudba - červen 2022

Seance
Slavné 4. řadové album jesnického tandemu Švejdík - Kružík, kterým započalo novodobé písničkové období, vychází nyní na bílém vinylu!! Obsahuje hity jako je Ulice, Ave Maria nebo Království.

Seance

449 Kč
Symphonic Album
Symphonic Tour a Symphonic Album – tak příznačně se jmenuje podzimní turné Mira Žbirky a jeho zbrusu nové CD, které nahrál se symfonickým orchestrem Cappella Istropolitana v Bratislavě.

Symphonic Album

296 Kč
Twin Peaks (Limited Event Series Soundtrack – Score)
Televizní stanice Showtime v roce 2017 uvedla novou řadu kultovního seriálu, jenž je dobře známý i z našich TV obrazovek. Spolupracovala na ni s původním tvůrcem, režisérem Davidem Lynchem, scénickou hudbu složil Angelo Badalamenti.

Twin Peaks (Limited Event Series Soundtrack – Score)

386 Kč
Blue Lines
Blue Lines je debutové album anglické triphopové kapely Massive Attack.

Blue Lines

800 Kč
Divé husy
Houslistka a zpěvačka Jitka Šuranská našla vynikající spoluhráče, mandolinistu Martina Krajíčka a kontrabasistu Mariana Friedla, a společně natočili album, které ukazuje, jak silné jsou písničky a odkazy moravského folklóru v současnosti.

Divé husy

269 Kč
Fonók
Motto: Non-exist nations folklore, neboli „Folklór neexistujících národů“ aneb tango, kabaret, cirkus, popsongy, kuchyňský beatbox či freakfolk.

Fonók

359 Kč
Uši letí k duši - Flétna
Nejlepší česká flétnistka Žofie Vokálková zve malé i velké děti do světa klasické hudby a krásných příběhů. Součástí CD je obsáhlý barevný booklet. Každou ze čtrnácti sólových skladeb doprovází poetický příběh a ilustrace.

Uši letí k duši - Flétna

269 Kč
Better Than Home
Better Than Home je sedmé sólové studiové album americké zpěvačky a skladatelky Beth Hart.

Better Than Home

386 Kč
Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální
Kapitán Demo má ostrý jazyk a nic mu není svaté. Svými texty se často naváží do konzumní společnosti a jejích zavedených pravidlel. Glosuje, diktuje a paroduje cokoliv, co mu přijde do cesty v rytmu progressive hip hopu, thrash rapu, elektra a trapu.

Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 81 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>