Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červen 2022
děti a mládež

Prašina: Křídový panáček #2 - 11%
(1x)

Vašek pátrá na vlastní pěst po tajemném žháři. Co znamená symbol, který se objevuje na spáleništích?

Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.

děti a mládež
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #2

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #3 - 11%
(2x)
Od střetnutí Vaška s tajemným žhářem uběhlo čtrnáct dnů. Z nečekaného místa přichází informace o klíči s třemi propletenými rybami. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami.
děti a mládež
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #3

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #1 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrostl v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.
děti a mládež
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #1

71 Kč
63 Kč
Pláž v noci - 11%
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
děti a mládež
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
158 Kč
Nezkreslená věda - 11%
(1x)
Rozsvítit žárovku, polknout prášek, zapnout počítač – to všechno nám připadá docela normální. Jenže za každou z těch věcí se skrývají geniální vědecké objevy a vynálezy. Že věda je nuda? Ani náhodou!
děti a mládež
Ukázky

Nezkreslená věda

446 Kč
396 Kč
Prašina - Bílá komnata - 11%
(6x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
děti a mládež
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

260 Kč
231 Kč
Prašina - 11%
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
děti a mládež

Prašina

260 Kč
231 Kč
Hrnečku, vař! - 11%
Co si v dnešní době počít s kouzelným hrnečkem, který vaří kaši? Víťa má jasno: stane se superhrdinou a bude bojovat se zločinem jakožto Kašoman!
děti a mládež
Ukázky

Hrnečku, vař!

493 Kč
438 Kč
Mojenka - 11%
(4x)
Všichni jsme propojení — stromy, houby, zvířata i lidé.
děti a mládež

Mojenka

359 Kč
319 Kč
Dobrodruh - 11%
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....
děti a mládež

Dobrodruh

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 856 položek
1 2 3 .. 86 > >>