Nejprodávanější Kniha - červen 2022
česká

Kdo se směje naposled
Končí léto 1938. Na Evropou se stahují válečná mračna, ale venkovští mladíci Venda a Gery to zatím příliš nevnímají. Žijí cyklistickým závodem Okolo Netolic, ve kterém si to plánují rozdat o titul šampiona, ale také o srdce dívky Marie.
česká

Kdo se směje naposled

225 Kč
Když mluví ryby…
Knížka rybářských povídek je napsaná pro čtenáře, kteří chodí rádi k vodě a do přírody. Pavel Kšajt vás provede svými rybářskými začátky, v nichž se určitě mnozí najdou, a připomenou si dobu svého vlastního loveckého dospívání.
česká

Když mluví ryby…

161 Kč
Když ptáčka lapají, manželé mu zpívají
Verena Suková, módní návrhářka a majitelka butiku s luxusním oblečením, stojí na životní křižovatce. Po desetiletém bezdětném manželství, které skončilo rozvodem, se musí rozhodnout, co si počne.
česká

Když ptáčka lapají, manželé mu zpívají

251 Kč
Když skočíš, já taky
Rozšířená verze blogu oblíbené zpěvačky.
česká

Když skočíš, já taky

314 Kč
Keltská kněžna
Páté století př. n. l.: keltská kněžna Aislin se rozhodne odvést svůj lid na bájemi opředený úrodný ostrov Eriu. Zde plánuje podrobit si místního krále a získat alespoň část jeho území.
česká

Keltská kněžna

296 Kč
Klikař Beny
(3x)

Odvrácená strana Rudého práva. Ušmudlaný, rozpadající se svět dělnických kolonií, hospod a sběrných surovin osmdesátých let minulého století a živoucí svět bizarních postaviček, které jej obývají.

česká
Ukázky

Klikař Beny

350 Kč
Kluk s míčem
Malířka, ilustrátorka a spisovatelka Daisy Mrázková umí vyprávět obyčejné věci neobyčejně. Ze žlutého gumového míče zn. Trophy, který kluk Pepík dostane od tatínka, udělá Trofinu: parťačku do hry, kamarádku – a jednu z hlavních postav.
česká
Ukázky

Kluk s míčem

269 Kč
Kočička
Měkké tlapky na dokonalé mazlení. Jen vlož prsty do měkkých plstěných tlapek a zahraj se s kočičkou. Skvělá pohádka na dobrou noc, díky které bude váš mrňous spát jako v bavlnce.
česká

Kočička

170 Kč
Koniášův klíč
(1x)
První polovina 18. století. Doba skvostných uměleckých děl, ale také násilné rekatolizace, poroby a útlaku. Známá česká autora se s tímto fascinujícím obdobím vypořádala po svém.
česká

Koniášův klíč

89 Kč
Krajinou Vyškovska chůzí poutníka
Knížka je souborem esejistických zamyšlení na téma chůze kulturní krajinou Vyškovska. Sociologové Pavel Klvač (1974) a Libor Musil (1959) se v krátkých kapitolách věnují chůzi, cestám, drobné sakrální architektuře, studánkám, významným stromům...
česká

Krajinou Vyškovska chůzí poutníka

71 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>