Nejprodávanější hry - červen 2022

Loutkové divadlo
Originální papírové loutkové divadlo nejen pro děti všech věkových kategorií. Kvalitní karton, jednoduchá konstrukce, scénáře k pohádkám, oboustranné loutky!
Ukázky

Loutkové divadlo

719 Kč
Magnetická panenka - Na prázdninách
Balení obsahuje oblékací panenku, 30 magnetických částí (oblečení, boty, doplňky) a dřevěný podstavec, díky nimž lze vytvořit nespočet módních kreací. Postavička panenky stojící na dřevěném podstavci má výšku 19 cm.

Magnetická panenka - Na prázdninách

179 Kč
Zápalky
Jak přemístit jednu zápalku, aby proměnila hvězdu v deset trojúhelníků nebo otočila hlavou slepice? 50 netradičních hlavolamů prověří a zlepší logické uvažování a prostorovou představivost.

Zápalky

260 Kč
Kris Kros Travel
Dochází vám na cestách slova? Najděte si nová s cestovní verzí populární hry Kris Kros. Nepotřebujete k ní žádný herní plán a můžete se s ní zabavit i sami. Když ale přizvete kamarády, odkryjí se vám nekonečné možnosti kombinování.

Kris Kros Travel

116 Kč
Cestujeme po hradech a zámcích
Cestujte s námi po hradech a zámcích České republiky.

Cestujeme po hradech a zámcích

449 Kč
Člověče nezlob se
Legendární deskovka Človeče, nezlob se!, je jedinou hrou, při které je povoleno se vztekat. Může začít mírumilovným přesouváním figurek do domečku, ovšem při prvním vyhození panáčka ze hry se promění v adrenalinové soupeření o první místo.

Člověče nezlob se

143 Kč
Broučci - pexeso
Pexeso ilustrované Jiřím Trnkou.

Broučci - pexeso

62 Kč
Dixit: 2. rozšíření - Quest

Nové karty do hry Dixit, které vás opět přinutí zapojit fantazii. Rozšíření pro vyprávěcí hru Dixit přináší další zcela nové obrázkové karty, které můžete zkombinovat se základní hrou.

Ukázky

Dixit: 2. rozšíření - Quest

512 Kč
Párty Alias
Rozproudí zábavu.

Párty Alias

699 Kč
Znáte Evropu?
Kvízová hra Znáte Evropu? otestuje vaše znalosti o našem světadílu napříč 6 různými kategoriemi - historie, geografie, příroda/věda/technika, kultura, sport a různé.

Znáte Evropu?

699 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 90 položek
<< < 1 .. 7 8 9