Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
romantika

Třísky - 11%
(3x)

Může být život postižené ženy na vozíku úžasně zábavný a plný dobrodružství? Evidentně ano. Šárka, obyčejná dívka z malého města v Sudetech, ve dvaadvaceti letech po nehodě ochrnula.

romantika

Třísky

314 Kč
279 Kč
Vzdálená řeka - 11%
Schallerovi a Newmanovi jsou odvěkými nepřáteli. Když se na pozemku Schallerových najde lidská kostra, je zřejmé, že se jedná o oběť odporného zločinu. Nenávist mezi rodinami vzplane mohutným plamenem.
romantika

Vzdálená řeka

332 Kč
295 Kč
Krámek s hedvábím - 11%

Strhující román Dinah Jefferies je poutavý, nezapomenutelný příběh o dívce, která je rozpolcená mezi dvěma světy. Rok 1952, Indočína. Osmnáctiletá Nicole žije ve stínu své hezké starší sestry Sylvie už od chvíle, co jí zemřela matka.

romantika

Krámek s hedvábím

179 Kč
159 Kč
Láska přichází po špičkách - 11%
Těhotná novomanželka Marty přijíždí se svým manželem na Divoký západ. Chtějí se tam usadit a chovat dobytek. Její muž však při nehodě s koněm umírá a Marty v bezvýchodné situaci dostává od místního farmáře Clarka nabídku k formálnímu sňatku.
romantika

Láska přichází po špičkách

179 Kč
159 Kč
Napravený prostopášník - 11%
Milostný historický román z poloviny 19. století z prostředí anglické smetánky.
romantika

Napravený prostopášník

251 Kč
223 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Úsvit lásky - 11%
Leona se po sestřině smrti rozhodla zůstat se švagrem Andym. Jemu pomůže s výchovou dětí a sama se vyhne nevítané péči svého svatouškovského bratra. Když však Andy skončí na několik týdnů v nemocnici, neví Leona, co řešit dřív.
romantika

Úsvit lásky

116 Kč
103 Kč
Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž
Ve své nové knize věhlasný francouzský romanopisec, jehož romány si podmaňují srdce čtenářů na celém světě, líčí neuvěřitelný, fantaskní, hravý, ale především lidsky hluboký příběh matky, která se z lásky naučila létat.
romantika

Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž

44 Kč
Máma pro Veroniku - 11%
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
263 Kč
Bridget Jonesová: láskou šílená
(14x)
Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Pravda, Bridget zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic.
romantika
Ukázky

Bridget Jonesová: láskou šílená

144 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 103 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>