Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2022

Noční brána
(2x)

Je Mona Lisa společným jmenovatelem vražd, které od sebe dělí více než sedmdesát let? Smrti chladnokrevně zavražděného pařížského obchodníka s uměním v ospalé francouzské vísce na březích řeky Dordogne předcházel nečekaný nález ostatků muže.

Noční brána

386 Kč
Chlorid sodný
(4x)

Kdepak náhodná úmrtí, jde o krvavý řetězec chladnokrevných vražd! Oddělení Q odhalí v případech údajných sebevražd a tragických nehod významných osobností skrytý vzorec, na jehož rozluštění bude potřeba celého týmu.

Chlorid sodný

422 Kč
Kočka mezi holuby
Meadowbank byl jednou z nejúspěšnějších dívčích škol v Anglii. Ředitelka – slečna Bulstrodová – tu sice velela pevnou rukou, ale srdce měla pro všechny otevřené. To místo bylo jejím celoživotním dílem a ona ho milovala.

Kočka mezi holuby

341 Kč
Bílá Voda
(17x)
O všechno je připravili, ale víru v Boha jim vzít nedokázali!

Bílá Voda

584 Kč
Sedmý hřích se trestá smrtí
(1x)
Historický detektivní příběh zavede čtenáře do Anglie 12. století. Když se Rosamunda, pocházející z urozené rodiny, setká s anglickým králem Henrym II., její půvab panovníka okamžitě okouzlí a romantické zamilování brzy přeroste ve vášnivý milostný vztah.

Sedmý hřích se trestá smrtí

269 Kč
Síla psa
(2x)

Takhle silný ničí ty slabé. I jeho už má ale v merku mstitel… Přinejmenším od dob Steinbeckova Na východ od ráje se v Americe ví, že když spolu hospodaří dva bratři jako oheň a voda, žije se jim hůř než cizím. Platí to i v roce 1924...

Síla psa

359 Kč
Boj slepého krále
Král Jan Lucemburský učinil vše, co bylo možné, aby jeho syn Karel usedl na trůn císaře Svaté říše římské, a svůj životní úkol považuje za skončený.

Boj slepého krále

269 Kč
Geniální přítelkyně I.-IV.
Příběh Lily a Elen budete chtít poslouchat jedním dechem až do konce.

Geniální přítelkyně I.-IV.

1 529 Kč
Lovec mafiánů
(1x)
O jeho případech se psalo i točilo, teď přichází s vlastní verzí...

Lovec mafiánů

332 Kč
Maigret a zločin na vsi
Nebyla to jen chuť na ústřice a bílé krajové víno, které přiměly komisaře vydat se po boku vystrašeného učitele do Saint-André, malé vesničky na západním pobřeží Francie. Byla tu také podobnost toho místa s tím, které Maigret tak dobře znal…

Maigret a zločin na vsi

287 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 110 položek
1 2 3 .. 11 > >>