Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
společenské vědy

Cesta na výsluní - 20%
Kniha Cesta na výsluní analyzuje hlavní směřování zahraniční politiky Sovětského svazu v letech 1917–1945, včetně jejích náhlých, avšak zásadních obratů.
společenské vědy
Ukázky

Cesta na výsluní

199 Kč
159 Kč
Hospodářský vzestup českých zemí od poloviny 18. století do konce monarchie - 20%
Monograficky pojatá učebnice obsahově vychází z druhého dílu Dějin hospodářství českých zemí od počátku industrializace do současnosti, který vyšel téměř před deseti lety.
společenské vědy
Ukázky

Hospodářský vzestup českých zemí od poloviny 18. století do konce monarchie

300 Kč
240 Kč
Kde se stala chyba? - 20%
Kniha emeritního profesora blízkovýchodních studií na Princetonské univerzitě vypráví příběh islámského Středního východu, který se po několik staletí nacházel v popředí světové civilizace.
společenské vědy
Ukázky

Kde se stala chyba?

199 Kč
159 Kč
Rozprava o štěstí - 20%
Esej Rozprava o štěstí tvoří součást rozsáhlého korpusu francouzsky psaných textů, které byly v první polovině 18. století věnovány otázce štěstí - recept na šťastný život hledal například Voltaire, La Mettrie či Helvétius.
společenské vědy
Ukázky

Rozprava o štěstí

75 Kč
60 Kč
Základy teorie krizového managementu - 20%
Publikace je určena především studentům dvouoborového studia studijního oboru Ochrana obyvatelstva se zaměřením na vzdělávání na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.
společenské vědy
Ukázky

Základy teorie krizového managementu

130 Kč
104 Kč
Kolektivní paměť. K teoretickým otázkám - 20%
Během posledních tří desetiletí jsme svědky toho, že se problematika paměti stává jedním z dominantních témat sociálních a humanitních věd. Někteří autoři dokonce v této souvislosti hovoří o novém paradigmatu.
společenské vědy
Ukázky

Kolektivní paměť. K teoretickým otázkám

210 Kč
168 Kč
Revoluční ekonomie: O systému a lidech - 20%
Respektovaný ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa.
společenské vědy
Ukázky

Revoluční ekonomie: O systému a lidech

98 Kč
78 Kč
Triumf rasismu - 20%
(1x)
Kniha, která představuje druhý svazek rozsáhlého historického pojednání o vývoji západního rasového myšlení, navazuje na Úsvit rasismu (2013). Mezioborově zaměřená studie spojuje přístupy soudobých historických a antropologických věd.
společenské vědy
Ukázky

Triumf rasismu

329 Kč
263 Kč
České snění - 20%
(7x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.
společenské vědy
Ukázky

České snění

288 Kč
230 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
společenské vědy
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 137 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>