Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
humor

Vtipy pro děti 4 - 20%
Tato kniha plná vtipů udělá radost všem. Ať už se začtete do vtipů o Pepíčkovi, ze školy, o prarodičích, z pohádek nebo dalších, pořádně se zasmějete a budete mít dobrou náladu.
humor
Ukázky

Vtipy pro děti 4

149 Kč
119 Kč
Vtipy pro děti o zvířatech - 20%
Smích léčí a soužití se zvířaty také, anebo alespoň s většinou z nich, a v této knížce děti najdou obojí - legraci i oblíbená zvířata. Některé vtipy děti snad potěší i rozesmějí, a zvířaty se to zde jenom hemží – zahafají na vás psi všech možných ras, hřbet si protáhnou větší i menší kočky, zadupou na vás licho- i sudokopytníci, několikrát se oženete po hmyzu a určitě budete fandit hlemýžďům při jejich nekonečných cestách…
humor
Ukázky

Vtipy pro děti o zvířatech

119 Kč
95 Kč
Díky za fíky - 20%
Volné pokračování úspěšné knihy Díky za každé nové ráno.
humor
Ukázky

Díky za fíky

209 Kč
167 Kč
Hilda a Sofie - 20%
Sofie sní o jediném: stát se primabalerínou. Kvůli svému snu se odstěhuje od milující rodiny do neznámého města, kde nastoupí na výběrovou baletní školu. Daří se jí, radost z úspěchu jí ale kazí schválnosti a závist spolužaček.
humor
Ukázky

Hilda a Sofie

199 Kč
159 Kč
Hroši nepláčou - 20%

Sbírka známých i neznámých povídek a fejetonů populární spisovatelky, scenáristky a moderátorky Sbírka povídek a fejetonů populární spisovatelky Haliny Pawlowské, které jsou prodchnuté laskavým humorem a neutuchajícím optimismem. S ilustracemi Eriky Bornové.

humor
Ukázky

Hroši nepláčou

179 Kč
143 Kč
Když spolu zvířata chodí - 20%

Zvířata připomínají v některých situacích lidi. Třeba když „spolu chodí“.  Jak se jmenoval pes Pabla Picassa? Kolika let se dožila nejstarší pijavice a jakou rychlostí zvládne letět vlaštovka? Protože má autor Vašek Vašák rád humor a hrdinové knížky mu občas přijdou legrační, radí čtenářům se – kromě toho, že se dozví i nepříliš známá fakta – také pobavit.

humor
Ukázky

Když spolu zvířata chodí

209 Kč
167 Kč
Puberťák. Jak se nezbláznit a přežít - 20%

Přežít pubertu dá zabrat, mnohem víc ale rodičům... Jednou ráno se probudíte a je tam. Podivný tvor, kterého nastrčili za vaše děťátko. Má stejné pyžamo a dává si vlasy za ucho stejně jako váš původní potomek.

humor
Ukázky

Puberťák. Jak se nezbláznit a přežít

149 Kč
119 Kč
Taková normální rodinka - 20%
(1x)
Navzdory názvu nejsou Hanákovi až tak normální. Babička píše detektivky, které nikdo nikdy nevydal, její dcera Cilka neustále zpívá, manžel Oldřich se nevěnuje ničemu jinému než svým želvičkám a myšičkám.
humor
Ukázky

Taková normální rodinka

189 Kč
151 Kč
Tři muži na toulkách - 20%
(1x)
Ve druhém díle slavných Tří mužů se s Harrisem, Georgem a Jeromem vydáme na převážně cyklistický, ale hlavně humorný výlet do Evropy
humor
Ukázky

Tři muži na toulkách

189 Kč
151 Kč
Vtipy pro děti 2 - 20%

Se smíchem jde všechno lépe! Ilustrovaná kniha plná vtipů udělá radost všem. Ať už se začtete do vtipů o Pepíčkovi, ze školy, o prarodičích, z pohádek nebo dalších, pořádně se zasmějete a budete mít dobrou náladu.

humor
Ukázky

Vtipy pro děti 2

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 146 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>