Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
sci-fi

Hyperion
(3x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

248 Kč
JFK 38 - Město mrtvých II.
Pátrání po ztracených lodích a muži, který se ho snažil zabít i za cenu vlastního života, vede Kováře a jeho společníky na západ proti proudu Červené řeky, hluboko do nebezpečného indiánského teritoria.
sci-fi
Ukázky

JFK 38 - Město mrtvých II.

119 Kč
Okno do času
Jules je zvláštní chlapec. Byl jím, ještě než se začaly dít všechny ty divné věci. Má fotografickou paměť, ze které žádná vzpomínka nevymizí. Nikdy – až do chvíle, kdy v jeho životě náhle zavládne chaos, smrt se zjeví příliš blízko ...
sci-fi
Ukázky

Okno do času

109 Kč
Polární záře
V Severním ledovém oceánu se kapitán jaderné ponorky ruské federace Alexander Gomelskij snaží vypořádat s řadou záhadných událostí a selhaní, ke kterým dojde při návratu z rutinního námořního cvičení.
sci-fi
Ukázky

Polární záře

249 Kč
Predátoři
(1x)
Lidé už dávno ovládli svou planetu a chtějí víc, ovládnout vesmír - i čas. Možnost podívat se do minulosti je tak lákavá - spatřit svět před stamilióny lety. Svět rodících se kontinentů, svět patřící největším predátorům, co kdy na Zemi žili.
sci-fi
Ukázky

Predátoři

179 Kč
Válka světů
(2x)
Slavný sci-fi román, známý také z moderního filmového zpracování S. Spielgerga. Obyvatelé Země netuší, že deset krátkých vzdálených záblesků kdesi na planetce Mars znamená dosud největší ohrožení lidstva v jeho dějinách...
sci-fi
Ukázky

Válka světů

99 Kč
V tom domě straší
Bubáci, mimozemšťané, cesty časem či do jiných světů, to vše v dvaceti šesti více či méně fantastických povídkách.
sci-fi
Ukázky

V tom domě straší

35 Kč
Srdce ledu
Třetí sbírka povídek autora klasické sci-fi vás zavede k Poslednímu soudu, ukáže vám cestu paralelními světy a nechá napospas mimozemské invazi. Kromě toho budete moci navštívit poslední galaktický con a zúčastnit se projektu na probuzení Boha.
sci-fi
Ukázky

Srdce ledu

99 Kč
Válka s Mloky
(3x)
Námořník českého původu objeví v Tichém oceánu zvláštní druh učenlivého, obřího mloka. Lidé zneužijí schopností těchto tvorů a zotročí celý mločí druh. Mloci se však přiučí i špatným lidským stránkám a začnou mít dobyvatelské choutky.
sci-fi
Ukázky

Válka s Mloky

49 Kč
JFK 33 - Soumrak světů
JFK s přáteli a kolegy jsou jen jedni z mnoha příslušníků neviditelné armády chránící rovnováhu paralelních světů. Je to práce jako každá jiná, jen se při ní častěji umírá. Někdy jde o drobnost, jindy doslova a do písmene o všechno.
sci-fi
Ukázky

JFK 33 - Soumrak světů

149 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 157 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>