Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé - 20%
(3x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Myšlení, rychlé a pomalé

379 Kč
303 Kč
Pryč s černými myšlenkami - 20%
Joël Pralong v knize nabízí prostředky na zvládnutí negativních myšlenek.
osobní rozvoj
Ukázky

Pryč s černými myšlenkami

87 Kč
70 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
osobní rozvoj
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Tajemství sebemotivace - 20%
Každé ráno začínat svěží, dobře naladění a maximálně motivovaní. Každý večer se domů vracet s pocitem, že za sebou máte přínosný den. Jak se vám taková představa líbí? Zdá se to nemožné? A přesto to jde.
osobní rozvoj
Ukázky

Tajemství sebemotivace

144 Kč
115 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
osobní rozvoj
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 20%
(3x)
Živě a populárně napsaná knížka popisuje, co to syndrom vyhoření je a jak se rodí, přináší i tabulky s možností „obodovat se“ v naší konkrétní situaci, ale hlavně pomáhá hledat cestu, jak z téhle šlamastyky ven.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

249 Kč
199 Kč
Životní plány duše - 20%
(2x)
Tato kniha bude průvodcem na vaší cestě poznání a uvědomění, vašeho duchovního růstu. Poznáte s ní všechny souvislosti vašeho životního plánu.
osobní rozvoj
Ukázky

Životní plány duše

120 Kč
96 Kč
Leadership - 20%
Autor, jenž patří k nejúspěšnějším koučům lídrů, vám kombinací otázek a akčních plánů nabídne návod, jak krok za krokem identifikovat oblasti, na něž byste se vy osobně měli zaměřit.
osobní rozvoj
Ukázky

Leadership

212 Kč
170 Kč
Šetři se, Einsteine! - 20%
(8x)
Inspirativní a zábavná kniha vás provede technikami, které vám pomohou obnovit netušenou kapacitu vaší paměti. Po přečtení této knihy už nikdy nebudete tupě stát před ledničkou a ptát se sami sebe, pro co jste to vlastně šli.
osobní rozvoj
Ukázky

Šetři se, Einsteine!

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 180 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>