Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červenec 2022
česká

Ostře sledované vlaky - 20%
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.
česká
Ukázky

Ostře sledované vlaky

139 Kč
111 Kč
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče - 20%
(1x)
Pohádky pro děti od slovenského autora Dušana Taragela jsou četbou, jejíž výjimečnost spočívá v neustálé přítomnosti nečekaného humoru, v mnoha případech velmi černého. Například neposluchové zde končí v prasečím chlívku (protože se nemyjí).
česká
Ukázky

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

99 Kč
79 Kč
Soudruzi, když se tak zamyslíme - 20%
Humornou koláž z úryvků projevů prvních tajemníků, nomenklaturních kádrů ale i dobových snaživců, také dobové častušky a agitační písně. Kouzlo nechtěného a půvab nečekaných souvislostí vytváří z kompletu zábavný a úsměvný artefakt.
česká
Ukázky

Soudruzi, když se tak zamyslíme

99 Kč
79 Kč
Soudruzi, to snad ani není pravda - 20%
Směsice uvedených záznamů shromažďuje to, co si pamatujeme z minulých desetiletí, čemu jsme se smáli, abychom dali najevo odpor k režimu, který nás dusil. Z archivu vybrali Gabriel Gössel a Naďa Dvorská, v obalu jsou použité původní plakáty z 50. let.
česká
Ukázky

Soudruzi, to snad ani není pravda

99 Kč
79 Kč
Tatínku, ta se ti povedla - 20%
Příběh o tatínkovi Šímovi, který si vymýšlí pohádky svým dětem -Petříkovi a Petrušce, napsal Zdeněk Svěrák v roce 1979. Od té doby vyšly pohádky v literární podobě a zároveň je Zdeněk Svěrák namluvil do podoby zvukové s hudbou Petra Skoumala.
česká
Ukázky

Tatínku, ta se ti povedla

99 Kč
79 Kč
Dvacet tisíc mil pod mořem - 20%
Dobrodružný román Julesa Verna o tajuplné ponorce a jejím kapitánu. Na této audioknize předčítá Miroslav Moravec, Luděk Munzar a Radoslav Brzobohatý.
česká
Ukázky

Dvacet tisíc mil pod mořem

139 Kč
111 Kč
Memento - 20%
(1x)
Známý román o drogách a drogově závislých dostal podobu zvukové nahrávky. Pro audioknihu také Richard Krajčo společně s Borisem Carloffem složil i hudbu.
česká
Ukázky

Memento

199 Kč
159 Kč
Perličky Bohumila Hrabala - 6%
Perličky Bohumila Hrabala - povídky slavného spisovatele Bohumila Hrabala na této audioknize čtou Jiří Menzel, Viktor Preiss, Zdeněk Svěrák, Josef Abrhám a sám autor.
česká
Ukázky

Perličky Bohumila Hrabala

169 Kč
159 Kč
Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá - 20%
Ekvilibristika slovního humoru Miloše Kirschnera, dlouholetého interpreta Spejbla a Hurvínka a ředitele Divadla S+H, bavila nejen děti, ale neméně i jejich rodiče, kteří si dialogy obou loutek s překvapivými obraty a pointami dokázali obzvlášť vychutnat.
česká
Ukázky

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

99 Kč
79 Kč
Rytíři krále Artuše - 20%
Téměř půldruhého tisíciletí uplynulo od doby, kdy neznámý král Artuš hájil Británii proti vetřelcům. Jeho jméno se proměnilo v legendu rytířství. Audiokniha v podání O. Brouseka st., M.Táborského, D.Syslové a D.Novotného.
česká
Ukázky

Rytíři krále Artuše

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 272 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>