Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
dle období

Berlínský deník - 20%
Dokumentární dílo berlínského válečného dopisovatele.
dle období
Ukázky

Berlínský deník

290 Kč
232 Kč
Horké krize studené války - 20%
(1x)
Publikace Horké krize studené války je věnována časovým úsekům mezinárodních vztahů, kdy svět stanul na prahu globálního ozbrojeného konfliktu. První berlínská krize, suezská krize, korejská válka a karibská krize.
dle období
Ukázky

Horké krize studené války

136 Kč
109 Kč
Rudolf Slánský - 20%
Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ. Politické osudy Rudolfa Slánského jsou nesmírně bohaté, kolem některých událostí však až dosud panovaly nejasnosti.
dle období
Ukázky

Rudolf Slánský

319 Kč
255 Kč
Tanková esa druhé světové války - 20%
Pojem „letecké eso“ zná asi každý. Existovali však také mimořádní tankisté – jen jejich označování coby es bylo volnější, prosazovalo se postupně a záviselo na konkrétní armádě.
dle období
Ukázky

Tanková esa druhé světové války

299 Kč
239 Kč
Bílá smrt - 20%

Strhující popis nemilosrdných bojů proti drtivé sovětské přesile Životní příběh legendárního finského odstřelovače Sima Häyhäho (1905–2002), nenápadného, drobného chlapíka, který za Zimní války se Sovětským svazem výrazně zasáhl do těžkých bojů o řeku Kollaa.

dle období
Ukázky

Bílá smrt

199 Kč
159 Kč
Čas proměn - 20%

Vzpomínky na neopakovatelnou dobu… a na nás samotné Novinář Mark Baker měl možnost sledovat poslední roky komunistického režimu, listopadovou revoluci a počátky nového systému zblízka – a zažil věci, které jsou dnes stěží představitelné.

dle období
Ukázky

Čas proměn

279 Kč
223 Kč
Největší operace druhé světové války - 20%
Projděte si známé i méně známé operace druhé světové války. Od napadení Polska Německem po bombové útoky Američanů na japonská města Hirošimu a Nagasaki. Kniha rozebírá klíčové momenty, jež určily vývoj největšího konfliktu v lidských dějinách…
dle období
Ukázky

Největší operace druhé světové války

199 Kč
159 Kč
Osm květnových dnů - 20%
(1x)

Minulost, která ještě neskončila, a budoucnost, jež zatím nezačala. Začíná poslední týden třetí říše. Hitler je po smrti, ale válka ještě neskončila. Všechno jako by se zastavilo, a přece je všechno v překotném pohybu.

dle období
Ukázky

Osm květnových dnů

319 Kč
255 Kč
Tak to bylo tehdy a tam - 20%

Ruští Češi v bouři Stalinova režimu a bojů na východní frontě Vzpomínky Bohuslava Andrše, rodáka z vesnice Česká Alexandrovka u Oděsy, jsou mimořádným dokladem temných událostí 20. století: sovětské kolektivizace, Velkého teroru, a především bojů na východní frontě druhé světové války, jichž se zúčastnil coby příslušník 1. čs. armádního sboru.

dle období
Ukázky

Tak to bylo tehdy a tam

249 Kč
199 Kč
Dějiny světa 1 - 20%
První svazek šestidílné edice zpracovává nejstarší dějiny v širokém geografickém záběru od Afriky přes Evropu a Asii až po Ameriku. Editorem svazku je emeritní profesor archeologie na univerzitě v Münsteru Albrecht Jockenhövel.
dle období
Ukázky

Dějiny světa 1

539 Kč
431 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>