Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
erotika

Naostro 3 - 20%
Třetí pokračování příběhů Naostro se může někomu zdát už trochu moc, neboť obsahuje prvky BDSM, ale co je pro jednoho úchylka, pro druhého může být neskonalá rozkoš. Necháme tedy na laskavém posouzení čtenáře, co je ještě košer a co už je za hranou.
erotika
Ukázky

Naostro 3

189 Kč
151 Kč
Neústupná princezna - 20%
(1x)
Je tajemný. Hádanka. Jeho totožnost je tajemství pohřbené pod vrstvami klamu. Je také posedlostí, které se nedokážu zbavit. Lákadlem, kterému nedokážu odolat.
erotika
Ukázky

Neústupná princezna

209 Kč
167 Kč
Vzduch, který dýchá - 20%
(1x)
Před Tristanem Colem mě varovali. „Drž se od něj dál,“ říkali mi. „Je krutý.“ „Je chladný.“ „Je divný.“ Je tak snadné odsoudit člověka na základě jeho minulosti.
erotika
Ukázky

Vzduch, který dýchá

269 Kč
215 Kč
Freed - 20%
(4x)
Prožijte znovu vášeň, romantiku a napětí Padesáti odstínů svobody očima Christiana Greye prostřednictvím jeho myšlenek, vzpomínek a snů. E L James se vrací do světa Padesáti odstínů s hlubším a temnějším pohledem na milostný příběh.
erotika
Ukázky

Freed

459 Kč
367 Kč
Jednou za život - 20%
Jameson a Emily se seznámili v letadle, prožili spolu vášnivou noc a tím to mělo skončit… ale po roce je náhoda opět svede dohromady. Emily nastupuje do nové práce.
erotika
Ukázky

Jednou za život

424 Kč
339 Kč
Milovaný soused - 20%
(2x)
Když jsem dostala kopačky, poslední věc, po které bych toužila, bylo nastěhovat se vedle někoho, kdo by mi připomínal mého bývalého přítele Eleca. Damien byl žhavější verzí mého ex.
erotika
Ukázky

Milovaný soused

259 Kč
207 Kč
Naostro 2 - 20%
(2x)
Další kniha erotických příběhů, jež vás naladí na tu správnou strunu nejen před spaním.
erotika
Ukázky

Naostro 2

89 Kč
71 Kč
Osudná touha
Sex s šéfem je něco nepředstavitelného – s tímto postojem se Claire Morganová dostala do jedné z nejznámějších reklamních agentur. Ale když stanula svému šéfovi tváří v tvář a uviděla v jeho očích chtíč, došlo jí, že své předsevzetí asi nedodrží.
erotika
Ukázky

Osudná touha

49 Kč
Tango vášně
Kvůli zranění musela úspěšná profesionální tanečnice Julia Vogtová ukončit svou aktivní kariéru. Aby se dál mohla věnovat své vášni, chtěla otevřít taneční školu.
erotika
Ukázky

Tango vášně

49 Kč
Hra v masce
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
erotika
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>