Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
dům a zahrada

Psí řeč - 11%
Tato veselá knížka se skvělými ilustracemi potěší každého pejskaře. Naučí vás rozpoznat a chápat jemné náznaky, kterými vaši psí kamarádi dávají v různých situacích najevo, jak se cítí.
dům a zahrada

Psí řeč

161 Kč
143 Kč
Včely medonosné - 11%
Fotograf přírody Ingo Arndt a etolog Jürgen Tautz vás společně zvou na fascinující vizuální cestu, která vám otevře nepřekonatelnou krásu světa včel medonosných, našich nejlepších kamarádek v říši hmyzu.
dům a zahrada

Včely medonosné

584 Kč
519 Kč
Zelené pokoje - 11%
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
dům a zahrada
Ukázky

Zelené pokoje

629 Kč
559 Kč
Na česně - 11%
Včelař díky knize zkušeného včelařského mistra H. Storcha může poznat, co se ve včelstvu děje, a nemusí k tomu otevírat úl a včelstvo vyrušovat.
dům a zahrada

Na česně

143 Kč
127 Kč
Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Chováme ovce - 11%
Knížka pro zájmové chovatele ovcí a pro všechny, kteří se jimi chtějí stát.
dům a zahrada

Chováme ovce

179 Kč
159 Kč
Jak na vyvýšené záhony - 11%
Zahradník a autor úspěšných knih Joachim Mayer přehledně vysvětluje, jak si můžete vyvýšený záhon sami vybudovat, a to i třeba jen na terase či balkoně. Poradí, čím záhon naplnit a jak o něj pečovat, aby se v něm rostlinám dařilo.
dům a zahrada

Jak na vyvýšené záhony

332 Kč
295 Kč
Koně - Příběhy z celého světa - 11%
Vypravte se s námi za nespoutanými mustangy do americké prérie, za shetlandskými ponyi na vichrné skotské pobřeží nebo za andaluskými koňmi na slunný jih Španělska.
dům a zahrada
Ukázky

Koně - Příběhy z celého světa

224 Kč
199 Kč
Líná zahrada - 11%
Změňte svůj pohled na zahradu a opět si ji užívejte. Líná zahrada je moderním návratem ke kořenům. Změňte svůj pohled na zahradu a opět si ji užívejte
dům a zahrada
Ukázky

Líná zahrada

359 Kč
319 Kč
Moje kočky, cizí kočky a já - 11%
Co kočky cítí? Znají humor? Na co myslí? Jak mám svou kočku rozmazlovat a komunikovat s ní? A jsou naši pokojoví tygři jasnovidci?
dům a zahrada

Moje kočky, cizí kočky a já

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>