Nejprodávanější Kniha - červenec 2022
rodina a dítě

Jak to funguje - Traktor - 11%
Proč je traktor tak užitečný? A z jakých dílů se skládá? Leporelo pro malé farmáře obsahuje ilustrace s výřezy a jednoduché, základní informace o traktorech.
rodina a dítě

Jak to funguje - Traktor

224 Kč
199 Kč
Mé první omalovánky - Užíváme si léta - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými omalovánkami vytvořenými úměrně k věku dítěte seznámí vaše ratolesti s letními aktivitami.
rodina a dítě

Mé první omalovánky - Užíváme si léta

62 Kč
55 Kč
Omalovánky - Zoo - 12%
Stránky plné zábavy! Titul obsahuje 9 černobílých obrázků k vybarvení a 9 barevných předloh. Rozvíjí nejen dětskou fantazii, ale i jemnou motoriku a kreativitu. Maluj si se svými oblíbenými pohádkovými kamarády!
rodina a dítě

Omalovánky - Zoo

26 Kč
23 Kč
Raketa – Hravá kniha pro děti 2 - 11%
Pokračování oblíbené pracovní knihy od tvůrců časopisu Raketa. Výběr těch nejzajímavějších a nejzábavnějších aktivních úkolů, kvízů a her z čísel 16 až 30.
rodina a dítě

Raketa – Hravá kniha pro děti 2

266 Kč
236 Kč
Specifika smyslového vnímání u autismu a Aspergerova syndromu - 11%
Publikace se velmi podrobně věnuje specifikům smyslového vnímání u lidí s autismem a s Aspergerovým syndromem. Je určena pro odbornou veřejnost, cenné informace zde však najdou i rodiče dětí s autismem a všichni, kdo se o téma autismu zajímají.
rodina a dítě

Specifika smyslového vnímání u autismu a Aspergerova syndromu

315 Kč
280 Kč
Výchova bez poražených - 6%
(2x)
Kniha amerického psychologa Thomase Gordona, nominovaného na Nobelovu cenu za mír, srozumitelně a názorně popisuje postupy, jak komunikovat s dětmi, jak posílit spolupráci v rodině a jak efektivně řešit problémy.
rodina a dítě

Výchova bez poražených

289 Kč
272 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
rodina a dítě

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Hravý průvodce Prahou - 11%
(1x)
Hravý průvodce Prahou – to je 19 výletů, které vás zavedou na Pražský hrad, Kampu, Hradčany, Petřín, Vyšehrad nebo do židovského a Starého Města.
rodina a dítě
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

332 Kč
295 Kč
Jsi tam, brácho? - 11%
(3x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
rodina a dítě
Ukázky

Jsi tam, brácho?

251 Kč
223 Kč
Čtyřlístek pro malé školáky - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou především na děti od pěti do osmi let. Kniha volně navazuje na Čtyřlístek pro předškoláky. Děti budou při práci s touto edukační knihou prohlubovat zábavnou formou své tvořivé schopnosti.
rodina a dítě

Čtyřlístek pro malé školáky

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 275 položek
<< < 1 2 3 4 .. 28 > >>