Nejprodávanější tituly - červenec 2022
letadla

Suchoj Su-7
Publikace přibližuje jeden z nosných typů našeho vojenského letectva období let 1964-1999 ve fotografii. Kniha je určená nejen lidem, kteří letoun létali a obsluhovali, ale i leteckým fandům a modelářům, kteří zde naleznou spoustu detailů.
letadla

Suchoj Su-7

279 Kč
Letecká příručka přežití

Tato příručka vám ukáže, jak přežít v hlubokých lesích, polární tundře i na poušti. Dozvíte se v ní, jak rozdělat oheň, opatřit si pitnou vodu, postavit přístřešek, ulovit zvěř nebo ošetřit zranění.

letadla

Letecká příručka přežití

179 Kč
Letecká security
Publikace věnovaná relativně mladému leteckému odvětví - ochraně civilního letectví před protiprávními činy, častěji označované termínem security.
letadla

Letecká security

315 Kč
Stavební truhlářství
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
letadla

Stavební truhlářství

215 Kč
Padáky nad Tibetem
Dramatická historie ztráty tibetské svobody by měla stále stát i za naši pozornost. Proto byl převyprávěn pro českého čtenáře i tento příběh násilí, lží, odvahy, netečnosti, přátelství a zrady...
letadla

Padáky nad Tibetem

213 Kč
Truhlářské konstrukce
Publikace se věnuje konstrukcím nábytku stolů, kuchyní, zásuvek, polic, sedacího nábytku aj., jejich povrchovou úpravou, mořením a lakováním.
letadla

Truhlářské konstrukce

359 Kč
Pilot od žraločí perutě
Autobiografické vzpomínky Berta Hordena na 130 bojových letů. Popisuje jen ty plné akce, rutinní bez jakýchkoliv příhod vypustil. Uvádí pouze své vlastní zážitky. Ostatní piloti 239. křídla zažili obdobná dobrodružství jako on.
letadla

Pilot od žraločí perutě

44 Kč
Tesařské spoje
Při sanacích, péči o památkově chráněné objekty i při stavbě nových dřevěných konstrukcí se používají dřevěné spoje. V posledních letech se znalosti o těchto spojeních ztratily.
letadla

Tesařské spoje

311 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2