Nejprodávanější knihy - červenec 2022
Praha

Praha neznámá
(4x)
Projděte se po netradičních místech a zákoutích hlavního města. Společně s autorem zhlédnete zašlou slávu Barrandovských teras nebo zavítáte do „Zlaté uličky“ ve Střešovičkách, kde vás nečekají davy turistů ani nemusíte platit vstupné.
Praha

Praha neznámá

359 Kč
Procházka po Karlově mostě
Karlův most – srdce Prahy, místo, kam často směřují kroky Pražanů a návštěvníků metropole z Čech i ze zahraničí. Projděte se i vy po tomto nádherném mostě a poznejte jednotlivé sochy a sousoší!
Praha

Procházka po Karlově mostě

89 Kč
Psí vycházky 5 /Fenomén Vinohradská třída/
Oproti předchozím vycházkám 1–4, které vedly historickým jádrem Prahy, začneme naše putování sice v centru, ale postupně se od něj budeme vzdalovat po Vinohradské třídě, která patří k nejdelším v Praze.
Praha

Psí vycházky 5 /Fenomén Vinohradská třída/

197 Kč
Praha v srdci
Praha v srdci, to je 189 příběhů, které se v Praze odehrály v průběhu posledních dvou set let. Ukazují, že nedávná minulost je stejně dramatická a spletitá jako ta středověká.
Praha

Praha v srdci

359 Kč
Prague 6
V angličtině vychází také v češtině již vyprodaná kniha o Praze 6 (v českém jazyce vyšla na konci roku 2011). Je upravena a aktualizována. Text přeložila renomovaná překladatelka Jarmila Fučíková a Sandra Giormani.
Praha

Prague 6

356 Kč
Kniha o Slivenci a Holyni
Obsáhlá publikace o okrajové a méně známé městské části navazuje na úspěšné svazky edice Knihy o Praze. Čtenáři v ní najdou nejen poutavé vyprávění o historii Slivence a Holyně, o proslulém sliveneckém mramoru, či zajímavé informace z oblasti společenského a sportovního dění, ale také kapitolu o zdejších přírodních památkách a tipy na výlety do okolí.
Praha

Kniha o Slivenci a Holyni

315 Kč
Pražské pošty

Autor zpracoval přístupnou formou historii pražského poštovnictví od jeho počátků v roce 1526 až po současnost a přibližuje čtenářům historii každé jednotlivé pošty a to v celém rozsahu současné pražské aglomerace.

Praha

Pražské pošty

441 Kč
Praha 13
Kniha Praha 13 – Město uprostřed zeleně nabízí čtenáři pohled na Prahu 13 očima historiků, jež krátce a čtivě přibližují dobu od pravěku až po 18. století, očima architekta, který je autorem a jedním z tvůrců Jihozápadního Města, přírodovědců, jež znají a fotografují to, co lidem v dnešní uspěchané době často uniká a především očima těch, kteří tu žijí a znají zdejší současné společenské dění.
Praha

Praha 13

227 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2