Nejprodávanější hudba - červenec 2022

Zlomky poznania
Dva roky po Chlapcovi z ulice nahral Miroslav Žbirka s Lacom Lučeničom a skupinou Limit album Zlomky poznania.

Zlomky poznania

476 Kč
Back In Black
Dlouhé čtyři roky po albu „Elephants On Acid“ se vrací ke svým fanouškům s novým albem „Back In Black, které předznamenal první singl „Open Ya Mind“.

Back In Black

647 Kč
Čaruj
Pozoruhodná debutová deska projektu frýdecko-místeckého písničkáře Davida Stypky a jeho kapely Bandjeez s názvem Čaruj. Bytostné autorské dílo, zcela nadčasová záležitost.

Čaruj

431 Kč
Dance Fever
Dance Fever je páté studiové album anglické indie rockové kapely Florence and the Machine.

Dance Fever

1 061 Kč
Dicke Titten
Čtvrtý singl z alba ZEIT na limitovaném 7" vinylu. Obsahuje originální singl a verzi od bavorské dechovky LaBrassBanda.

Dicke Titten

503 Kč
Dripolar
Jedna z největších hvězd naší rapové scény má novou desku. Jak je Bulharovým zvykem, držel vydání alba až do poslední chvíle v utajení. Informaci o něm publikoval vlastně až dva dny před samotným zveřejněnímna digitálech.Zájem o dvanáct nových tracků

Dripolar

314 Kč
Letní kapela
Letní kapela je nový projekt zpěváka a výtvarníka Jaromíra Švejdíka (Jaromír 99). Nové eponymní album vlaje letní atmosférou a čechrá rockový sound rozkvetlou loukou u říčky Vidnávky.

Letní kapela

314 Kč
Logopedické písničky
Procvičování správné výslovnosti pomocí písniček? Logopedická cvičení na melodie známých lidových písniček? To je ono! Výběr písní na CD ke stejnojmenné knize nazpíval herec Petr Stach.
Ukázky

Logopedické písničky

224 Kč
Mr. Morale & The Big Steppers
Mr. Morale & the Big Steppers je páté studiové album amerického rappera Kendricka Lamara, které vyšlo 13. května 2022 u vydavatelství PGLang, Top Dawg Entertainment (TDE), Aftermath Entertainment a Interscope Records.

Mr. Morale & The Big Steppers

1 196 Kč
New Mythology
New Mythology je album, které se soustředí na "interbeing", propojení, které sdílíme se vším živým, a je to sbírka písní, které se s tímto momentem setkávají přímo a ukazují Mulveyho výjimečný talent...

New Mythology

287 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>