Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
společenské vědy

Na počátku byl čin
Předkládaný soubor textů se týká ústředních témat politické filosofie: spravedlnosti, svobody a rovnosti, povahy a významu liberalismu, tolerance, moci a strachu z ní, demokracie či samotné povahy politické filosofie.
společenské vědy

Na počátku byl čin

80 Kč
Vesmírná galerie - 6%
Autor se věnuje úloze, kterou měly pro vývoj vědy a pro její vliv na kulturu a civilizaci obrazy. Nejde však jen o díla s převládajícím uměleckým záměrem, ale i o mapy, grafy, vědecké ilustrace, fotografie, záznamy experimentů, číselná schémata.
společenské vědy

Vesmírná galerie

594 Kč
559 Kč
Politická opozice v teorii a středoevropské praxi - 11%
Kniha Politická opozice v teorii a středoevropské praxi je systematickým zpracováním důležitého fenoménu moderní politiky, kterým je politická opozice, a to jak z hlediska teorie politiky, tak i vzhledem k politické praxi.
společenské vědy

Politická opozice v teorii a středoevropské praxi

203 Kč
180 Kč
Politické programy českých pokrokových stran 1896-1920 - 11%
V pořadí již šestý svazek Edice politických programů zahrnuje základní ideové a programové materiály menších politických stran, které v českém prostředí vznikaly v procesu diferenciace politického stranictví na přelomu 19. a 20. století.
společenské vědy

Politické programy českých pokrokových stran 1896-1920

328 Kč
291 Kč
Společnost, kultura a poruchy příjmu potravy - 11%
Předkládaná práce se zabývá problematikou psychogenních poruch příjmu potravy s ohledem na sociokulturní determinanty, s částečným přihlédnutím k determinantám vývojovým, osobnostním a rodinným.
společenské vědy

Společnost, kultura a poruchy příjmu potravy

144 Kč
128 Kč
Hledání ztraceného smyslu revoluce - 6%
Kniha nabízí zcela nový pohled jak na dynamický vztah marxismu a mocenské politiky, tak na celkový politický a intelektuální vývoj ve středoevropských komunistických diktaturách po Stalinově smrti.
společenské vědy

Hledání ztraceného smyslu revoluce

338 Kč
318 Kč
Cestami křesťanské politiky - 11%
Biografický slovník postav české křesťanské politiky od vzniku prvních katolických stran v 90. letech 19. století až do současnosti.
společenské vědy

Cestami křesťanské politiky

297 Kč
264 Kč
Nechovejte se tu jako doma, příteli - 11%
(2x)
Svazek obsahuje dva eseje Milana Kundery: "Kdo je to romanopisec" a "Nechovejte se tu jako doma, příteli". Jejich společným tématem je zamyšlení romanopisce nad romanopiscem.
společenské vědy

Nechovejte se tu jako doma, příteli

149 Kč
132 Kč
O procesu civilizace, 2. díl - 6%
Eliasova kniha představuje zásadní text pro moderní myšlení o moderní i předmoderní společnosti. Patří k fundamentálním knihám sociokulturního dějepisu. Elias v ní stopuje nesnadný proces civilizace.
společenské vědy

O procesu civilizace, 2. díl

390 Kč
367 Kč
Kastrující stín svatého Garty - 11%
(1x)
Kniha přináší texty Milana Kundery věnované Franzi Kafkovi: eseje Kastrující stín svatého Garty a Překlad jedné věty a „jako doplněk a epilog“ Umění věrnosti a Hranice nepravděpodobného už není střežená.
společenské vědy

Kastrující stín svatého Garty

149 Kč
132 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 304 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 > >>