Nejprodávanější Kniha - červenec 2022
politologie a politika

Uspořádání světa - 11%
(2x)
Třetí vydání zásadní práce vlivného politologa, historika a bývalého ministra zahraničí Spojených států amerických z roku 2014, ve které autor předkládá mnohostranný, historickými a politickými souvislostmi podložený pohled na řád světa.
politologie a politika
Ukázky

Uspořádání světa

627 Kč
558 Kč
Konzervativní revoluce - 11%
(2x)
Konzervatismus je na Západě v krizi. Svět se změnil, a konzervatismus se proto musí adaptovat, opustit stará dogmata a nově definovat svou roli pro dnešek.
politologie a politika

Konzervativní revoluce

269 Kč
239 Kč
Německá politika a nasazení Bundeswehru v misi ISAF v Afghánistánu - 11%
Zapojení německé armády do mezinárodní mise ISAF v letech 2001–2014 představovalo pro německou politiku a veřejnost zlomovou zkušenost a mělo řadu následků, mj. s ohledem na budoucí nasazování armády v zahraničí.
politologie a politika

Německá politika a nasazení Bundeswehru v misi ISAF v Afghánistánu

279 Kč
248 Kč
Polemika s euroskeptikem - 11%
Proč by měla Evropská unie získat vlastní politickou moc a jak by se něco takového mohlo uskutečnit?To jsou základní otázky, na které se prostřednictvím někdy vášnivého,ale vždy konstruktivního dialogu pokouší najít odpověď oba fiktivní protagonisté.
politologie a politika

Polemika s euroskeptikem

270 Kč
240 Kč
Z 20. století do nového tisíciletí - 11%
Další svazek publikační řady Stálé konference českých a rakouských historiků ke společnému kulturnímu dědictví přibližuje na vybraných tématech, jak se Češi a Rakušané vyrovnávali s převratným vývojem posledních desetiletí.
politologie a politika

Z 20. století do nového tisíciletí

269 Kč
239 Kč
Zrůdy StB - 11%
(1x)
Udavači, sadisti a vrazi, kteří ve jménu Státní bezpečnosti terorizovali Čechy. 10 mužů, kteří ztělesňovali to nejhorší z minulého režimu. Historický seriál Radka Schovánka a Anety Černé vychází knižně rozšířený o další texty a obrazové materiály.
politologie a politika

Zrůdy StB

449 Kč
399 Kč
Rozpojené státy - 11%
(6x)
Rozšířené, aktualizované vydání úspěšného titulu. Martin Řezníček se takřka každý večer po dobu pěti let pokoušel divákům přiblížit změny, jimiž procházejí USA a které jsou možná nejhlubší za několik posledních dekád.
politologie a politika
Ukázky

Rozpojené státy

313 Kč
278 Kč
Dejte lidem peníze - 11%
Koncept se pod názvem základní nepodmíněný příjem (ZNP) stal jedním z velkých témat naší doby. V posledních letech o něm zapáleně diskutují odborníci i široká veřejnost napříč sociálním i politickým spektrem.
politologie a politika

Dejte lidem peníze

313 Kč
278 Kč
Nemocná Amerika - 11%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
politologie a politika

Nemocná Amerika

215 Kč
191 Kč
Demokracie v Americe - 11%
(1x)
Kniha francouzského historika tvořící základ moderní historiografie a politologie.
politologie a politika

Demokracie v Americe

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>