Nejprodávanější tituly - červenec 2022
báje a legendy

Obrázky z českých dějin a pověstí - 11%
Oblíbená knížka obrázkových seriálů, která hravě, humorně, ale velmi výstižně přibližuje čtenářům nejstarší i novější dějiny naší vlasti.
báje a legendy
Ukázky

Obrázky z českých dějin a pověstí

269 Kč
239 Kč
České pověsti pro malé děti - 11%
Zkrácené verze nejznámějších českých pověstí přepsaných do jazyka srozumitelného dětem raného školního věku (Praotec Čech, Silný Bivoj, Libuše a Přemysl, Dívčí válka, Oldřich a Božena, Břetislav a Jitka, Blaničtí rytíři, Karlův most, Král Žito, Bruncvík, Faustův dům, Dalibor, Synové Svatoplukovi, Golem, Staroměstský orloj, Horymír, Král Karel IV.
báje a legendy

České pověsti pro malé děti

269 Kč
239 Kč
La Fontainovy bajky - 11%
Nejznámější příběhy francouzské literatury ani po 360 letech neztrácejí na aktuálnosti a stále baví děti po celém světě.
báje a legendy

La Fontainovy bajky

359 Kč
319 Kč
Severská mytologie I. - 11%
(1x)
Severské mýty převyprávěné populárním spisovatelem fantasy Neilem Gaimanem.
báje a legendy
Ukázky

Severská mytologie I.

538 Kč
478 Kč
Soumrak bohů - 11%
(2x)
Dalš vydání nejznámějších severských mýtů a bájí v převyprávění Heleny Kadečkové. Svérázné příběhy o vzniku světa, věčném boji vládce Ódina, hrdinství boha Tóra a jeho kouzelném kladivu Mjöllni, lstivém poloobru Lokim, statečných soubojích s obry, ..
báje a legendy

Soumrak bohů

264 Kč
234 Kč
Strašidelné Brno - 11%
Husí kůže zaručena! Patnáct strašidelných příběhů pro děti i rodiče. Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy!
báje a legendy

Strašidelné Brno

269 Kč
239 Kč
Strašidelné Čechy - 11%
Dvojice přátelsky disputujících učenců, s ironickým nadhledem reprezentujících dobové postoje obhájců a popíračů strašidel, v knize představuje bezpočet starších i soudobých případů přízračných zjevení.
báje a legendy

Strašidelné Čechy

350 Kč
311 Kč
Dudáci, draci a kouzelné víly - 20%
(2x)
Irské rčení praví, že jediný způsob, jak zachovat příběh, je předat ho dál. Zkušená autorka i cestovatelka Liba Švrčinová-Cunnings si toho je dobře vědoma, a tak se díky ní čtenáři seznámí s řadou legend a příběhů spojených s dávnou historií.
báje a legendy
Ukázky

Dudáci, draci a kouzelné víly

199 Kč
159 Kč
Mimo zákon - 20%

Příběhy banditů, kteří skutečně existovali a stali se součástí regionální historie, i těch, kteří žili jen ve fantazii lidí. Po staletí si lidé po namáhavé práci zpestřovali dlouhé zimní večery vyprávěním o hrůzostrašných a zároveň odvážných a romantických skutcích lapků, loupežníků i zbojníků...

báje a legendy
Ukázky

Mimo zákon

199 Kč
159 Kč
Nejkrásnější řecké báje a pověsti - 11%
Vstupte do světa olympských bohů, jimž vládne záletný Zeus a jeho žárlivá manželka Héra, sledujte životní pouť nejslavnějšího řeckého hrdiny Hérakla, spolu s Théseem se vydejte do Mínotaurova labyrintu a s Perseem pro hlavu Medusy.
báje a legendy

Nejkrásnější řecké báje a pověsti

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>