Nejprodávanější tituly - červenec 2022
dítě 0-3 roky

Kontrastní leporelo se zvířátky ze ZOO - 11%
Děti těsně po narození vnímají zejména ostré kontrasty světlých a tmavých ploch, které upoutají jejich pozornost. Proto je toto leporelo vhodné už od prvních týdnů života vašeho miminka.
dítě 0-3 roky

Kontrastní leporelo se zvířátky ze ZOO

89 Kč
79 Kč
Mých prvních 100 slov - 11%
Rozšiřujte slovní zásobu svého dítěte s pomocí tohoto leporela s fotografiemi a popisky všemožných předmětů z oblastí každodenního života.
dítě 0-3 roky

Mých prvních 100 slov

224 Kč
199 Kč
Malý zajíček - Doprava - 11%
Nauč se poznávat dopravní prostředky! Auto, letadlo, loď – znáš je všechny? Víš, jak vypadá taková sanitka a jaký má úkol? Podívej se na malého zajíčka – čím cestuje a kam jede?
dítě 0-3 roky

Malý zajíček - Doprava

62 Kč
55 Kč
Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
dítě 0-3 roky
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Nejšťastnější miminko v okolí
Harvey Karp, uznávaný pediatr a odborník na vývoj dětí, je autorem zcela ojedinělé a originální publikace, v níž opět s humorem, laskavostí i sympatickým zaujetím provádí rodiče situacemi každodenního života.
dítě 0-3 roky

Nejšťastnější miminko v okolí

287 Kč
Objevujeme svět! Před spaním - 11%
Objevovat, co všechno lze vidět v dětském pokojíčku před spaním, je s tímto leporelem tak zábavné! Co si před spaním přečteme? A co ti dá maminka na dobrou noc? Stačí jen vložit prstík do správného otvoru, lehce posunout nebo otočit ve směru šipky.
dítě 0-3 roky

Objevujeme svět! Před spaním

224 Kč
199 Kč
Skládej! - 11%
V tomto sešitě si bude vaše dítě rozvíjet jemnou motoriku a zároveň si užije spoustu legrace při skládání obrázků z papíru a jednoduchých origami.
dítě 0-3 roky

Skládej!

134 Kč
119 Kč
Náš zázračný příběh - 11%
(1x)
Dětí narozených díky asistované reprodukci každým dnem přibývá, a i tyto děti jednoho dne bude zajímat ,,Jak jsem vlastně přišel na svět?” Právě při hledání odpovědí na tyto zvídavé otázky je kniha „Náš zázračný příběh“ tím pravým pomocníkem.
dítě 0-3 roky
Ukázky

Náš zázračný příběh

314 Kč
279 Kč
Najdi a počítej! - Bublinky - 11%
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
dítě 0-3 roky

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
dítě 0-3 roky
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>