Nejprodávanější knihy - červenec 2022
dítě 4-6 let

Abeceda nejen pro školáky - 20%
Čtení a psaní na cestách, dovolené, či jen tak doma na gauči?! Není nic jednoduššího. Cestovní verze, nebo chcete-li kapesní tahák, se vejde do každého sešitu či do knížky.
dítě 4-6 let

Abeceda nejen pro školáky

50 Kč
40 Kč
Kdo se směje, nepláče - 11%
Kdo si hraje – nezlobí, kdo se směje – nepláče. A také si toho víc zapamatuje.
dítě 4-6 let

Kdo se směje, nepláče

161 Kč
143 Kč
Králík je taky jenom člověk - 11%
(5x)
Tato knížka je velmi upřímným a velmi osobním vyprávěním o životě jednoho králíka. O mně. Pamjeti se tomu říká, nebo byokrafye… Divíte se? A proč by zrovna králík nemohl mít svoji knížku? Povím vám, jak se nám králíkům žije na světě, o dnech strávených v krabici a taky o své rodině – o Střapaté, Fousatém a dalších lidech, které jsem potkal. Obrázkovou knížku pro malé děti a jejich velké rodiče od srdce napsala a nakreslila Komára. Kniha pro děti od 3 let.
dítě 4-6 let

Králík je taky jenom člověk

269 Kč
239 Kč
Plakát – abeceda - 20%
"Učení i dekorace do dětských pokojů. Děti se nenásilnou formou učí písmenka ve všech podobách. Když potřebují vědět nějaký znak, vědí, kam se podívat. Plakát na zdi se jen tak neztratí.
dítě 4-6 let

Plakát – abeceda

260 Kč
208 Kč
Velká knížka PORSCHE pro malé vypravěče - 11%
Ať se podíváš, kam se podíváš, všude se v automobilce Porsche děje něco vzrušujícího! Díky téhle velké obrázkové knížce můžeš pozorovat zaměstnance továrny přímo při plnění úkolů souvisejících s vývojem a výrobou těchto úžasných aut.
dítě 4-6 let
Ukázky

Velká knížka PORSCHE pro malé vypravěče

224 Kč
199 Kč
Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
dítě 4-6 let
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Náš zázračný příběh - 11%
(1x)
Dětí narozených díky asistované reprodukci každým dnem přibývá, a i tyto děti jednoho dne bude zajímat ,,Jak jsem vlastně přišel na svět?” Právě při hledání odpovědí na tyto zvídavé otázky je kniha „Náš zázračný příběh“ tím pravým pomocníkem.
dítě 4-6 let
Ukázky

Náš zázračný příběh

314 Kč
279 Kč
Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
dítě 4-6 let

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>