Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
učebnice

Podstatná a přídavná jména, zájmena expres - 20%

Podstatná a přídavná jména, zájmena v kostce - nejen pro přijímací zkoušky Publikace je určena především žákům 2. stupně ZŠ a středoškolským studentům, některé části mohou využít i žáci 1. stupně ZŠ, zároveň kniha poslouží jako pomůcka pro učitele a rodiče.

učebnice
Ukázky

Podstatná a přídavná jména, zájmena expres

169 Kč
135 Kč
Sociální a pracovní rehabilitace - 20%
Publikace přináší informace o pomoci, kterou nabízí sociálně-zdravotní systém v nepříznivé životní situaci způsobené nemocí nebo stářím.
učebnice
Ukázky

Sociální a pracovní rehabilitace

110 Kč
88 Kč
Vybrané kapitoly z ortopedie a traumatologie pro studenty medicíny - 20%
Skripta jsou určená studujícím medicíny a obsahují přehled základních informací o etiologii, patogenezi, klinickém obrazu, diagnostice a léčbě vývojových a získaných ortopedických onemocnění včetně poranění pohybového ústrojí.
učebnice
Ukázky

Vybrané kapitoly z ortopedie a traumatologie pro studenty medicíny

240 Kč
192 Kč
Zamilujte se do angličtiny - 20%
(5x)
Znáte takové ty učitele, kteří umějí předat celé třídě totální nadšení a lásku ke svému oboru? Ty, co dělají z učení zábavu, na kterou se těšíte? Seznamte se s Bronislavem Sobotkou!
učebnice
Ukázky

Zamilujte se do angličtiny

259 Kč
207 Kč
Černý krasavec - 20%
(1x)
Kniha anglické spisovatelky Anny Sewellové vypráví o osudu krásného černého hřebce a provází nás celým jeho životem, od mládí až po stáří.
učebnice
Ukázky

Černý krasavec

159 Kč
127 Kč
Čeština pro cizince B2 - 20%
(2x)
Učebnice je • moderní Nabízí komplexní nácvik češtiny na úrovni B2. • univerzální Je určena všem národnostem: slovanským, západoevropským i asijským studentům.
učebnice
Ukázky

Čeština pro cizince B2

399 Kč
319 Kč
Chorvatský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. Šikovný pomocník obsahuje spoustu ilustrací znázorňující situace, které turisté musejí často řešit: na letišti, na nádraží, v hotelu, v obchodech, v lékárně, na policii ad.
učebnice
Ukázky

Chorvatský slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Interpunkce expres - 20%
Hlavním posláním publikace Interpunkce expres je podat ucelený přehled základních pravidel užívání interpunkčních neboli členicích znamének, která nám usnadňují lepší orientaci v textu. Snadno najdeme konec věty nebo přímou řeč. Pochopíme, zda je věta pouhým oznámením, otázkou, rozkazem, přáním nebo zvoláním.
učebnice
Ukázky

Interpunkce expres

149 Kč
119 Kč
Zábavné rébusy a hlavolamy pro bystré děti - 20%
Pálí to vašim dětem, ale příklady z učebnice matematiky je nebaví? Nabídněte jim tuto publikaci! Ocení ji ti, kteří hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.
učebnice
Ukázky

Zábavné rébusy a hlavolamy pro bystré děti

149 Kč
119 Kč
Čeština pro cizince B1 - 20%
Učebnice je • moderní Nabízí komplexní nácvik češtiny na úrovni B1. • univerzální Je určena všem národnostem: slovanským, západoevropským i asijským studentům. Najde své uplatnění na univerzitách v předmětech vztahujících se k praktickému jazyku, komerčních kurzech, v jazykových školách i letních intenzivních kurzech češtiny pro cizince.
učebnice
Ukázky

Čeština pro cizince B1

389 Kč
311 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>