Nejprodávanější knihy - červenec 2022
Předškolní výuka

Hra v terapii - 11%
Hra je již zavedeným terapeutickým prostředkem, který pomáhá odžít a zpracovat situace, které člověk prožil, případně mu pomáhá připravit se na věci, které ho čekají.
Předškolní výuka

Hra v terapii

359 Kč
319 Kč
Hurá na tábor!
Prakticky zaměřená publikace nabízí činnosti, hry a přírodní náměty určené pro nejrůznější typy táborů (skautské, turistické, zálesácké apod.) včetně stále oblíbenějších táborů příměstských.
Předškolní výuka

Hurá na tábor!

89 Kč
Malovánky s Oskarem
Ještě předtím, než se děti naučí psát, měly by se seznámit s tužkou a jejím správným držením. Mají za úkol si uvolnit ruku a naučit se cíleně zanechat na papíře stopy v podobě směrových čar, vlnovek nebo kroužků.
Předškolní výuka

Malovánky s Oskarem

44 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
Předškolní výuka

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
Předškolní výuka

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Lidové písničky a hry s nimi - 11%
Soubor známých lidových písniček doplněný stručnými návody ke hrám a náměty, jak téma písničky rozvíjet.
Předškolní výuka

Lidové písničky a hry s nimi

233 Kč
207 Kč
Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
Předškolní výuka

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Hrajeme si s padákem - 11%
Kniha potěší učitele a vychovatele volající po širší nabídce kolektivních herních aktivit s netradiční, ale oblíbenou pomůckou – padákem. Nabízí na padesát her s padákem a v poslední kapitole je doplněna hrami se stuhami a šátky.
Předškolní výuka

Hrajeme si s padákem

179 Kč
159 Kč
Výchova prožitkem - 11%
Základní struktura knihy je inspirována ročním koloběhem. Každá kapitola má své nosné téma – projekt, který je nahlížen a zpracován z mnoha různých úhlů pohledu s důrazem na specifika předškolního vzdělávání.
Předškolní výuka

Výchova prožitkem

269 Kč
239 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
Předškolní výuka

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>