Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022

Domek v Irsku
(8x)
Hannah vymění kariéru právničky z Manchesteru za kurz vaření v Irsku.
Ukázky

Domek v Irsku

339 Kč
Francouzská lekce
(3x)
Josie se ze dne na den obrátí život vzhůru nohama. Místo povýšení dává v práci výpověď a ve slabé chvilce se rozhodne odjet dělat chůvu dceři ovdovělého miliardáře na francouzskou Riviéru.
Ukázky

Francouzská lekce

382 Kč
Temnota
(2x)
Nová, mistrovská detektivka od pokračovatele Stiega Larssona! Hans Rekke je charismatický profesor s geniálním hudebním talentem a dokonalou pozorovací schopností. Z každého dostane, co potřebuje. Odhalí i ten nejskrytější motiv lidského jednání.
Ukázky

Temnota

349 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

348 Kč
Výpravy na Východ
(2x)
Proslulé svědectví sira Fitzroye Macleana o jeho diplomatickém a vojenském působení mezi lety 1937–1945.
Ukázky

Výpravy na Východ

358 Kč
Tím to nekončí
Tessa milovala svou práci hlavně proto, že milovala svého šéfa. Nikdy se jí ale nepodařilo, aby ji Noah Graystone viděl jako ženu – vnímal ji za každých okolností jen a pouze jako svou loajální asistentku.
Ukázky

Tím to nekončí

69 Kč
Klára a Slunce
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
Ukázky

Klára a Slunce

298 Kč
Oheň proti ohni
Kate Hewittová: Oheň proti ohni „Takhle mě nelíbej, když… Vůbec mě nelíbej!“ Ve skutečnosti ovšem Liza toužila po tom, aby ji Fausto líbal tak, že zapomene, kdo je ona… a kdo je on!
Ukázky

Oheň proti ohni

69 Kč
Touze neporučíš!
Vlastně to, aby se to stalo, nechtěli ani jeden… Sebastianovo srdce stále ještě patřilo zesnulé manželce a Ruby… Ruby se zklamala tak moc, že se rozhodla žít bez vztahu… Jenže tady byla ta touha.
Ukázky

Touze neporučíš!

69 Kč
Rytíř
(1x)
Genevieve Daylee nečekala, že bude v den svých sedmadvacátých narozenin stát před soudcem. Ale v poslední době se toho stalo tolik neočekávaného, že to čekat mohla.
Ukázky

Rytíř

250 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>