Nejprodávanější tituly - červenec 2022
erotika

Žhavé léto - 11%
Žhavé léto, rozehřáté pláže, šumění vln, chladivé kapky mořské vody, opálená těla, atmosféra relaxace… Zpočátku kradmé, ale pak čím dál smělejší pohledy, úsměvy…
erotika

Žhavé léto

359 Kč
319 Kč
30 dní touhy - 11%
(1x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
erotika

30 dní touhy

314 Kč
279 Kč
Nebezpečné hry
Isabell Millerová měla jeden velký sen. Chtěla se stát zpěvačkou. Na studium si vydělávala jako číšnice v jednom přepychovém hotelovém baru, kde se noc co noc konaly oslavy, jichž se účastnily celebrity.
erotika
Ukázky

Nebezpečné hry

49 Kč
Odsouzena k rozkoši
Emilia Boscová by se dala označit za šedou kancelářskou myš, která pro muže není nijak zvlášť zajímavá. Když do právnické kanceláře, kde pracuje, nastoupil nový kolega Thomas von Pfistheim, nemohla se zbavit pocitu, že ji stále pozoruje.
erotika
Ukázky

Odsouzena k rozkoši

49 Kč
Sladká muka
Než měla započít své působení v jedné z nejlepších advokátních kanceláří, chtěla absolventka práv Manon Bernardiová ještě něco zažít. Nabídka starat se několik týdnů o přepychovou prázdninovou vilu na Korsice proto přišla jako na zavolanou.
erotika
Ukázky

Sladká muka

49 Kč
Emanuela I. - 6%

Kniha vyvolala ve Francii skandál a dnes se řadí ke klasickým dílům erotické literatury. Text knihy připomíná autobiografii.

erotika
Ukázky

Emanuela I.

168 Kč
158 Kč
Onanie aneb mrzký hřích samohany - 11%
(3x)
Je možné na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy obhájit diplomovou práci o onanii v literatuře? Navíc diplomovou práci podstrčenou jako kukaččí vejce?
erotika

Onanie aneb mrzký hřích samohany

253 Kč
225 Kč
Příběh Violety - 20%
Rozverné vyprávění o objevování tajů sapfické lásky.
erotika
Ukázky

Příběh Violety

50 Kč
40 Kč
Lady Fuckingham - 11%
Klasické dílo erotické literatury plné sexuálního napětí, sprostých slov, nadsázky, vzrušení a otevřené erotiky, která pobuřuje i ve 21. století.
erotika

Lady Fuckingham

359 Kč
319 Kč
Nová zkouška - 11%

Každý člověk má srdce, ale ne každý s ním umí správně zacházet. Jessica Turner se pomalu sžívá se situací, do které se dostala. Vzniká otázka, jestli je to opravdu tak děsivý vztah, který se dá vydržet jen s největším sebezapřením?

erotika

Nová zkouška

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>