Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
cestování

Žena v polární noci - 20%
(6x)

„Všeho nech a přijeď za mnou!“ Právě tohle napsal své mladé ženě její manžel, který se v té době živil jako lovec kožešin na Západním Špicberku.

cestování
Ukázky

Žena v polární noci

230 Kč
184 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
cestování
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Doběhnout strach - 20%
Příběh ženy, která se rozhodla postavit vlastnímu strachu, společenským předsudkům i zažitým stereotypům. Příběh ženy, která sama přeběhla Írán. 
cestování
Ukázky

Doběhnout strach

249 Kč
199 Kč
Dotknout se nebe - 20%

Pronásleduj své sny... 365 dní. Jedním slovem byl to kalup! Křižoval jsem vzduchem mezi kontinenty a horstvy naší malebné planety jak stěhovavý dravec bez hnízda.

cestování
Ukázky

Dotknout se nebe

339 Kč
271 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestování
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Kolem kolem Paraguaye, Uruguaye, Argentiny a Chile - 20%
(1x)
Už jste ochutnali paraguajské pivo Pilsen? Viděli jste diktátora rozsekaného na kusy a zalitého do betonu? Je spaní v hodinovém hotelu levné? Sežral vám nosál svačinu? Stačili 3 jezuité zvládnout 4 000 indiánů?
cestování
Ukázky

Kolem kolem Paraguaye, Uruguaye, Argentiny a Chile

66 Kč
53 Kč
Procházky Olomoucí - 20%

Krok za krokem olomouckými ulicemi Zažijte královské město Olomouc jinak! Olomouc to není jen katedrála svatého Václava nebo výstaviště Flora. Olomouc to je pestrá architektura, bohatá historie, součást Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

cestování
Ukázky

Procházky Olomoucí

209 Kč
167 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
cestování
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Santiago de Compostela (portugalskou cestou) - 20%
Čtivý a vtipný cestovní deník tří českých poutníku, kteří se již podruhé vypravili na pěší pouť dlouhou několik set kilometrů.
cestování
Ukázky

Santiago de Compostela (portugalskou cestou)

149 Kč
119 Kč
Dublin - 20%
Mapa Dublinu. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
cestování
Ukázky

Dublin

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>