Nejprodávanější knihy - červenec 2022
zoologie

Medovice a včely
Na celkové produkci medu se u nás významně podílí tzv. lesní med. Je to med z medovice, sladké tekutiny, kterou včely sbírají na jehličí a listech stromů. Vytváří ji hmyz (mšice, červci, mery) žijící na lesních dřevinách.
zoologie

Medovice a včely

252 Kč
Hmyz
Kniha našeho předního entomologa doc. RNDr. Jiřího Zahradníka, která byla již dříve vydána v devíti světových jazycích se konečně dostává do rukou i českému čtenáři.
zoologie

Hmyz

341 Kč
Plazi - Fauna ČR
Publikace navazuje na předcházející svazek z řady Fauna (Fauna ČSFR Plazi – Reptilia, Academia 1992). Jedná se však o nové zpracování dostupných informací o fauně plazů u nás.
zoologie

Plazi - Fauna ČR

536 Kč
Stezkami záhadných zvířat
(1x)
Vzrušující výpravy po stopách neznámých zvířat! Dávno neplatí Cuvierův názor ze začátku 19. století, že všechna velká zvířata žijící na této planetě byla již objevena a popsána. Stále jsou objevovány nové druhy živočichů, velkých i malých.
zoologie

Stezkami záhadných zvířat

359 Kč
Veveřácká kronika
(1x)
Autorka zachycuje sedmileté každodenní pozorování divoké veverky Pinky, která se usídlila v těsné blízkosti samoty, kde autorka žije. Intimní, zasvěcený a především čtivě napsaný pohled do soukromého života divoké veverky.
zoologie

Veveřácká kronika

339 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 35 položek
<< < 1 2 3 4