Nejprodávanější knihy - červenec 2022
Pragensie

Dějiny (na) Václaváku
Cílem je nejen popsat důležité okamžiky pražského Václavského náměstí, ale i je zasadit je do kontextu našich širších dějin, především z pohledu lidí žijících v příslušných obdobích.
Pragensie

Dějiny (na) Václaváku

179 Kč
Psí vycházky 5 /Fenomén Vinohradská třída/
Oproti předchozím vycházkám 1–4, které vedly historickým jádrem Prahy, začneme naše putování sice v centru, ale postupně se od něj budeme vzdalovat po Vinohradské třídě, která patří k nejdelším v Praze.
Pragensie

Psí vycházky 5 /Fenomén Vinohradská třída/

197 Kč
Praha v srdci
Praha v srdci, to je 189 příběhů, které se v Praze odehrály v průběhu posledních dvou set let. Ukazují, že nedávná minulost je stejně dramatická a spletitá jako ta středověká.
Pragensie

Praha v srdci

359 Kč
Prague 6
V angličtině vychází také v češtině již vyprodaná kniha o Praze 6 (v českém jazyce vyšla na konci roku 2011). Je upravena a aktualizována. Text přeložila renomovaná překladatelka Jarmila Fučíková a Sandra Giormani.
Pragensie

Prague 6

356 Kč
Kniha o Slivenci a Holyni
Obsáhlá publikace o okrajové a méně známé městské části navazuje na úspěšné svazky edice Knihy o Praze. Čtenáři v ní najdou nejen poutavé vyprávění o historii Slivence a Holyně, o proslulém sliveneckém mramoru, či zajímavé informace z oblasti společenského a sportovního dění, ale také kapitolu o zdejších přírodních památkách a tipy na výlety do okolí.
Pragensie

Kniha o Slivenci a Holyni

315 Kč
Praha 13
Kniha Praha 13 – Město uprostřed zeleně nabízí čtenáři pohled na Prahu 13 očima historiků, jež krátce a čtivě přibližují dobu od pravěku až po 18. století, očima architekta, který je autorem a jedním z tvůrců Jihozápadního Města, přírodovědců, jež znají a fotografují to, co lidem v dnešní uspěchané době často uniká a především očima těch, kteří tu žijí a znají zdejší současné společenské dění.
Pragensie

Praha 13

227 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 36 položek
<< < 1 2 3 4