Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červenec 2022
detektivky

Mrtvá v knihovně - 20%
V knihovně ctihodných občanů vesničky St. Mary Mead nalezne služebná mrtvolu krásné mladé blondýnky. Paní Bantryová byla dosud přesvědčena, že podobné věci se dějí jen v románech, a požádá o pomoc svou přítelkyni Jane Marplovou.
detektivky
Ukázky

Mrtvá v knihovně

249 Kč
199 Kč
Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory - 20%
(1x)
Jiří Adam z Dobronína se na vyjížďce před pražskými hradbami setká s Václavem Hrzánem z Harasova, který nedávno koupil hrad Jenštejn. Ten se mu svěří s neurčitými obavami.
detektivky
Ukázky

Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory

249 Kč
199 Kč
Pomsta bílého jednorožce - 20%
(1x)
Častolov z Frýdlantu přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku. Najdou ji mrtvou pod skálou, na které se tyčí rodový hrad. Popravce uzavře její smrt jako nešťastnou nehodu, záhy nato je však zabit i on.
detektivky
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

299 Kč
239 Kč
Boskovická svodnice - 20%
Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává z vyššího povolání na Moravu. V Boskovicích tou dobou dojde k podivné smrti snoubenky mocného pána Kryštofa z Boskovic...
detektivky
Ukázky

Boskovická svodnice

249 Kč
199 Kč
Irčan - 20%
(1x)
Lahůdka pro všechny milovníky mafiánských příběhů přináší netradiční non-fiction detektivku a současně barvité vylíčení nechvalně proslulé éry amerických odborů, které se v poválečném období staly prodlouženou rukou organizovaného zločinu.
detektivky
Ukázky

Irčan

299 Kč
239 Kč
První dámská detektivní kancelář - 20%
(1x)
První díl z úspěšné série detektivních příběhů zachycuje období, kdy sympatická Precious Ramotswe zakládá první ženskou detektivní agenturu v Gaborone, hlavním městě Botswany.
detektivky
Ukázky

První dámská detektivní kancelář

269 Kč
215 Kč
Vražda na faře - 20%
(1x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?
detektivky
Ukázky

Vražda na faře

249 Kč
199 Kč
Nitranská brána smrti - 20%
(1x)
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
detektivky
Ukázky

Nitranská brána smrti

299 Kč
239 Kč
Zákrok - 20%
Newyorský soudní lékař Jack Stapleton se stal otcem.
detektivky
Ukázky

Zákrok

299 Kč
239 Kč
Kroky vraha - 20%
(1x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Byla to náhoda nebo měl vrah spadeno na někoho jiného? Sympatický inspe
detektivky
Ukázky

Kroky vraha

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>