Nejprodávanější tituly - červenec 2022
pro nejmenší

Objevujeme svět! Rodina - 11%
(1x)
Máš tak velkou rodinu, že už se ve všech těch babičkách, strýčcích, tetičkách, bratrancích a sestřenicích ani nevyznáš? A co takhle se to naučit pěkně od začátku!
pro nejmenší

Objevujeme svět! Rodina

224 Kč
199 Kč
Rok v lese - 11%
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě?
pro nejmenší

Rok v lese

332 Kč
295 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
pro nejmenší

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Minipohádky - Popelka - 11%
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku o Popelce a plese na královském zámku.
pro nejmenší
Ukázky

Minipohádky - Popelka

224 Kč
199 Kč
Najdi a počítej! - Bublinky - 11%
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
pro nejmenší

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Pátrání na Nilu - 11%
Tři sourozenci - Sobek, Hesire a Fatuma - se obávají o život svého otce, vysokého úředníka pokladnice. Velké množství indicií vede k obvinění jejich nevlastní matky z přípravy vraždy.
pro nejmenší

Pátrání na Nilu

196 Kč
174 Kč
Pro nejmenší – Holčičky - 11%
Kniha pro nejmenší malíře od 2 do 3 let. Hravou formou si procvičí ruku při jednoduchém domalování a zjistí svou šikovnost při nalepování samolepek.
pro nejmenší

Pro nejmenší – Holčičky

62 Kč
55 Kč
Vanda - Přísně tajné - 11%
Druhý díl úspěšné série příběhů desetileté Vandy a jejích kamarádů.
Jen to ne! Tohle prostě Vanda nemůže pochopit. Zrovna do sousedního domu se nastěhoval Fabián Šilink, ten nemožnej vlezprdelka.
pro nejmenší

Vanda - Přísně tajné

178 Kč
158 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
pro nejmenší

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 39 položek
<< < 1 2 3 4