Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
učebnice - vzdělání

Hezky česky aneb Češtinářské vychytávky - 20%
Váháte, kde napsat i/y nebo mě/mně? Dělá vám problémy psaní čárek před spojkami a, i, ani? Tak právě pro vás jsme dali dohromady mluvnické jevy, ve kterých lidé často chybují, a podívali se na ně trošičku z jiného pohledu. Základní pravidla jsou vysvětlena pomocí mnemotechnických pomůcek, obrázků, básniček, krátkých modelových vět či analogií.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Hezky česky aneb Češtinářské vychytávky

149 Kč
119 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
Slavné ženy B1/B2 - 20%

Příběhy dvaceti výjimečných žen v češtině a v angličtině! Příběhy dvaceti výjimečných žen najdete v této knize v české a v anglické verzi. Kniha je určena pro mírně pokročilé studenty angličtiny, kteří se rádi učí nebo si procvičují cizí jazyk čtením.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Slavné ženy B1/B2

189 Kč
151 Kč
Slovníček pojmů z českého jazyka a literatury pro 2. stupeň ZŠ - 20%

Sáhni po našem slovníčku! Díky němu snadno pochopíš pojmy z českého jazyka a literatury, které ti jsou nejasné! Každému heslu je věnována jedna stránka. Vše je jednoduše vysvětleno a nechybí tu ani kontrolní úlohy, na kterých si otestuješ, jestli už všemu rozumíš.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Slovníček pojmů z českého jazyka a literatury pro 2. stupeň ZŠ

149 Kč
119 Kč
Školní pravidla českého pravopisu - 20%
Nově zpracovaná Školní pravidla českého pravopisu nejen pro žáky a studenty! Přehledně uspořádaný výklad pravopisných zásad umožní rychle se zorientovat a snadno pochopit dané pravidlo.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Školní pravidla českého pravopisu

149 Kč
119 Kč
Bakalářská a diplomová práce - 20%
Usnadněte si nelehký úkol, kterým je napsání bakalářské nebo diplomové práce! Vytvořit dobrou vysokoškolskou kvalifikační práci není snadné; je třeba dodržet stanovená pravidla, kterých není málo. Kniha vás přehlednou a návodnou formou provede.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Bakalářská a diplomová práce

152 Kč
122 Kč
Angličtina pro děti - kouzelná gramatika - 20%
(1x)
Veselé vyprávění vysvětluje a procvičuje základy anglické gramatiky zábavnou, přehlednou a pro děti snadno pochopitelnou formou. A navíc se v této knížce dozvíte spoustu zajímavostí o Anglii a Irsku.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro děti - kouzelná gramatika

212 Kč
170 Kč
Vo vobecný češtině a jiné příběhy - 20%
Publikace navazuje na úspěšné Bohemistické miniatury. Popularizačně koncipovaná knížka je určena zájemcům, kteří se zajímají o češtinu jako jazyk mateřský, druhý i cizí.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Vo vobecný češtině a jiné příběhy

200 Kč
160 Kč
Jazykové jednohubky - 20%
(2x)

Kniha jazykových zajímavostí, kterou si oblíbí každý milovník českého jazyka. Jazykové jednohubky představují soubor tří set sloupků pojednávajících vtipně, ale zároveň odborně přesně, o tom nezajímavějším z naší slovní zásoby.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Jazykové jednohubky

249 Kč
199 Kč
Korespondence v češtině: příručka pro cizince - 20%
Korespondenční příručka česky psané korespondence pro cizince je první svého druhu a i jako taková chce být inspirací a pomocníkem pro všechny zájemce o češtinu. Jak napsat dopis, jak mu porozumět a reagovat na něj?
učebnice - vzdělání
Ukázky

Korespondence v češtině: příručka pro cizince

100 Kč
80 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>