Nejprodávanější Kniha - červenec 2022
sci-fi

Božský imperátor Duny
Již čtvrté pokračování velkolepé ságy! Na Arrakis uběhly tisíce let a kdysi pouštní planeta je nyní zelená a plná života.
sci-fi
Ukázky

Božský imperátor Duny

494 Kč
Cosi z hloubi
V novele Cosi z hloubi se Alison Manneringová po vysoké škole vrací do rodného městečka, odlehlé hornické obce v severovýchodní Pensylvánii, aby se pokusila přijít na kloub záhadné smrti svého otce.
sci-fi

Cosi z hloubi

314 Kč
Dvojník
Jedinečný technothriller od mistra neotřelých zápletek a napínavých rozuzlení, vydávaného ve 46 zemích.
sci-fi

Dvojník

323 Kč
Horův vzestup
Po tisících let expanzí a konkvist je lidské Impérium na vrcholu. Císař, který dosáhl svého snu pro lidstvo, předá otěže moci svému vrchnímu veliteli Horovi a zamíří zpátky na Terru.
sci-fi

Horův vzestup

332 Kč
Ilegální jablko
Postapokalyptický svět, ve kterém se zbylí lidé stýkají výhradně přes virtuální realitu. Vše je plně automatizováno. I zde se najde pár jednotlivců, kteří bytostně touží po čemsi opravdovém - ať už jde o věci, jídlo či vztahy.
sci-fi

Ilegální jablko

281 Kč
Její ozvěna

Ještě teď se stydím, že mi tak dlouho trvalo, než jsem to všechno pochopila. Bylo to nabíledni, měla jsem to přímo před nosem, ale trvalo mi tak dlouho, než mi došlo, koho jsem si vlastně vzala. Trvalo mi tak dlouho, než jsem ho začala nenávidět.

sci-fi

Její ozvěna

332 Kč
K čemu jsou zbraně
„Cesta k srdci člověka vede skrz jeho hruď.“ Kultura, sofistikovaná a mírumilovná společnost, je řízena stroji a lidé zde žijí v naprostém dostatku. Za hranicemi vlivu Kultury však leží neznámo a nebezpečí.
sci-fi

K čemu jsou zbraně

449 Kč
Luciferovo kladivo
Do Země narazila gigantická kometa a způsobila zemětřesení přesahující tisícinásobně rozsah Richterovy stupnice a tsunami vysoké stovky metrů. Města se ocitla na dně oceánů, oceány se změnily v páru.
sci-fi

Luciferovo kladivo

845 Kč
Mechanický pomeranč
(3x)
Vůdce mladých londýnských násilníků Alex tráví většinu svého času konzumací drog, přepadáním bezbranných obětí a poslechem Beethovenovy hudby.
sci-fi

Mechanický pomeranč

296 Kč
Mechanicum
(1x)
Jak se plameny zrady šíří Impériem, Horus mobilizuje síly, které jsou mu loajální a intrikuje, aby rozvrátil nebo zničil ty, kdo stojí proti němu. Deváté pokračování cyklu Horovo kacířství.
sci-fi

Mechanicum

350 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 130 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>