Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červenec 2022
osobní rozvoj

Seřiďte se - 11%
Žijete zdravě, cvičíte, máte dostatek spánku, ale i přes to přibíráte na váze a ráno pětkrát posouváte budík? Diety, které radí odborníci fungují na všechny ostatní, ale na vás zásadně ne? Řešení je jednoduché – seřiďte se!
osobní rozvoj

Seřiďte se

358 Kč
318 Kč
Tajemství těla a mysli - 11%

Už vás také někdy napadlo jaká to je škoda že ke svému životu nedostáváme také srozumitelný návod k použití? Používáme leccos ale vždy a ve všem především sebe sama. Tato kniha chce poskytnout chybějící kompletní návod na zacházení se sebou.

osobní rozvoj

Tajemství těla a mysli

357 Kč
318 Kč
Úspěšný nácvik používání toalety - 11%
Nácvik používání toalety může být pro dítě jednou z nejnáročnějších dovedností, které musí zvládnout. Proto mu musí nejen rodiče věnovat velkou pozornost.
osobní rozvoj
Ukázky

Úspěšný nácvik používání toalety

243 Kč
216 Kč
Vedení v krizi - 11%
Vychovejte si spokojené zaměstnance. Může se nám zdát, že jedna krize střídá druhou, ale bez ohledu na to, co se děje okolo nás, musíme vycházet se zaměstnanci a pracovat.
osobní rozvoj
Ukázky

Vedení v krizi

269 Kč
239 Kč
Životní scénáře - 11%
(2x)
Proč jsou někteří lidé nespokojeni se svým životem? Proč stále opakují stejně nešťastné a nefunkční vztahy, proč se jim nedaří v zaměstnání, ačkoliv mají zdánlivě všechny předpoklady k úspěchu?
osobní rozvoj

Životní scénáře

241 Kč
214 Kč
AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já - 11%
(5x)
Revidované vydání Jungova pozdního díla, odrážejícího autorovo hluboké zaujetí západní myšlenkovou a náboženskou tradicí, ale také budoucností této tradice; čtenář v něm nalezne nejpodrobnější popis archetypu celosti a řádu – bytostného Já.
osobní rozvoj

AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já

783 Kč
696 Kč
Dvojitá výhra
Všichni své kariéry rozjíždíme s dobrými úmysly. Jak se ale v práci zvyšuje stres a napětí, propadne řada z nás dříčské mýlce. Říkáme si: když ještě trochu přidám, zvládnu to. Ať ale makáme, jak chceme, povinnosti nás vždycky předběhnou.
osobní rozvoj

Dvojitá výhra

239 Kč
Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory - 11%
Tato kniha učí čtenáře, jak při vedení rozhovorů účinně argumentovat, jak smiřovat protichůdná stanoviska a nenuceně přesvědčovat konverzačního partnera.
osobní rozvoj

Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory

269 Kč
239 Kč
Nejlepší rok vašeho života - 11%
Všichni chceme žít smysluplný život. Všichni chceme naplnit svůj potenciál. Příliš často se však necháváme zahltit každodenními starostmi a povinnostmi. Své sny a cíle neustále odsouváme a nakonec na ně s velkou pravděpodobností zapomeneme.
osobní rozvoj

Nejlepší rok vašeho života

314 Kč
279 Kč
Osobní receptář pro zdraví a pohodu
Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví.
osobní rozvoj

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 234 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>