Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
světová

Leviatanova zhouba - 20%
(1x)
Laconská říše je v troskách a třináct set slunečních soustav se konečně zbavilo nadvlády Winstona Duarta. Jenže prastarý nepřítel, který zničil stavitele bran, se znovu probouzí.
světová
Ukázky

Leviatanova zhouba

259 Kč
207 Kč
Terapie - 20%
(7x)
Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen. Existuje však jeden temný důvod, proč luxusní rodinnou vilu v uzavřené komunitě mohli koupit tak výhodně – a tím je bývalá majitelka, psychoterapeutka Nina.
světová
Ukázky

Terapie

319 Kč
255 Kč
Deník knihkupce - 20%
(2x)
Shaun Bythell si založil knihkupectví, ale chodili mu tam lidé. Malebné městečko na pobřeží a desítky tisíc všemožných knih na skladě, co by si člověk mohl přát víc? Jsou tu bohužel ještě zákazníci, ten nejhorší mor na světě.
světová
Ukázky

Deník knihkupce

177 Kč
142 Kč
Dalajlamova kočka - Probuď v sobě kotě - 20%
(1x)
Je možné znovu obnovit původní ničím nezastřené nadšení ze života, které nám kdysi bylo tak přirozené a vlastní? Dokážeme přestat být lhostejní a necitliví? Můžeme v sobě, vy i já, milí čtenáři, probudit naše vnitřní kotě?
světová
Ukázky

Dalajlamova kočka - Probuď v sobě kotě

189 Kč
151 Kč
Matky - 20%
(3x)
Nadia Turnerová je krásná, avšak rebelující a smutkem zmítaná sedmnáctiletá dívka. Luke Sheppard je syn místního pastora, který býval fotbalovou hvězdou. Zranění ho ale přimělo skončit a teď obsluhuje v bistru. Oba jsou mladí a ani jeden z nich nehledá nic vážného.
světová
Ukázky

Matky

249 Kč
199 Kč
Střepy na via Gemito - 20%
(2x)

„Paměť je tak záludná, že každá vzpomínka už je prvním stadiem lži.“ Jak se vyrovnat s dětstvím stráveným ve stínu autoritativního a zahořklého otce? V silně autobiografické rodinné kronice jednoho z nejvýznamnějších současných italských spisovatelů ožívá jedinečný genius loci italské Neapole druhé poloviny minulého století.

světová
Ukázky

Střepy na via Gemito

349 Kč
279 Kč
Tiché vody - 20%
(1x)
Okamžiky. Naše životy jsou sbírkou okamžiků. Některé jsou bolestné a plné prožitého utrpení. Jiné jsou naplněny novou nadějí a příslibem lepších zítřků.
světová
Ukázky

Tiché vody

299 Kč
239 Kč
Žárlivost a jiné povídky - 20%
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

světová
Ukázky

Žárlivost a jiné povídky

269 Kč
215 Kč
Rozzlobený bůh - 20%
Vaughn Spencer. Říkají mu rozzlobený bůh. Pro mě není ničím jiným než bezcitným princem. Jeho rodiče ovládají naše město, policii, každého občana i butik na hlavní třídě. Jediné, co mám já, je nesmiřitelná zášť vůči němu, protože mě málem zničil.
světová
Ukázky

Rozzlobený bůh

339 Kč
271 Kč
Temná hra - 20%
(8x)
Čerstvě povýšený inspektor Henry Ford je povolán k vyšetřování dvojité vraždy. I přes nedostatek indicií tuší, že za vším stojí sériový vrah. Ford totiž z vlastní zkušenosti dobře ví, jak po sobě zločinci zahlazují stopy.
světová
Ukázky

Temná hra

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>