Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
světová

Modrá punčocha - 79%
(1x)
Již třetí výbor z tvorby výlučného francouzského romantika Charlese Nodiera (1770–1844) zahrnuje prózu Jedna hodina aneb Vidění (1806), povídku Jean François Modrá punčocha (1833) a rozsáhlejší novelu Slečna de Marsan (1832).
světová

Modrá punčocha

206 Kč
44 Kč
Sny, mýty a pohádky z Japonska
(1x)
V Kawaiově práci se setkáme s pohádkovými, snovými a mytologickými motivy v klasických japonských příbězích (Pohádka o Urašimovi, Torikaebaja, Snový deník světce Mjóe, Dům pěnice atd.) a také v teogonických textech z kronik Kodžiki a Nithonšoki.
světová

Sny, mýty a pohádky z Japonska

358 Kč
Čarodějčin syn
(3x)
Ten, v jehož schopnosti nikdo nevěří, se stane zachráncem. Matka dvojčat Neda a Tama je čarodějka, svá kouzla uchovává ve sklepě v hliněném hrnci. Jednoho dne se jeden z chlapců nešťastnou náhodou utopí...
světová
Ukázky

Čarodějčin syn

268 Kč
Karambol
(5x)
Probudil se a nejprve cítil nezměrnou úlevu. Ta trvala tři vteřiny, pak pochopil, že to nebyl zlý sen. Že to byla skutečnost. Ten hustý liják, náhlé trhnutí volantem, kluzká krajnice, to vše byla skutečnost....
světová

Karambol

251 Kč
Démoni noci - 76%
(1x)
Charles Nodier (1780–1844) byl všestranný spisovatel, který – odkojen německým a anglickým romantismem – pomáhal novému směru razit cestu do Francie. Kniha obsahuje pět próz.
světová

Démoni noci

182 Kč
44 Kč
Italské léto
(2x)
Nový román bestsellerové Jennifer Probstové o třech generacích žen a jedinečné pouti Itálií.
světová

Italské léto

359 Kč
Zabíječ čarodějnic
Lovec čarodějnic Mathias Thulmann pokračuje ve svém pátrání po bezbožné knize Das Buch die Unholden.
světová

Zabíječ čarodějnic

305 Kč
Doktor Mráz
(2x)

Píše se rok 1939 a právník Albert Mráz nalezne v prorežimním časopise Gardista článek, ve kterém je hlavním hrdinou on sám. Píše se v něm o pokřtěném židovském advokátovi, který si změnil jméno, aby mohl i nadále bohatnout na úkor Slováků.

světová
Ukázky

Doktor Mráz

222 Kč
Pobřeží seskvečů - 79%
Román se odehrává v osmdesátých letech dvacátého století v indiánské rezervaci v kanadské Britské Kolumbii. Strhující příběh kombinuje komické i tragické motivy a realistický pohled na drsný život v malé rybářské vesnici.
světová

Pobřeží seskvečů

206 Kč
44 Kč
Doznání rockera
(1x)
Rob Halford, legendární frontman Judas Priest, jedné z nejúspěšnějších heavymetalových kapel všech dob. Doznání rockera je také příběhem o tom, jak se během pěti desetiletí změnil hudební průmysl.
světová

Doznání rockera

449 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>